Sunday, April 15, 2012

Download Adobe Photoshop CS5 Portable (free full version)



Salam Korang...



K
ali nie Wan nak kongsi kat korang...Adobe Photoshop CS5 lak..Apa beza Adobe Photoshop CS5 dengan yang sebelum nie...Perbezaan dari segi tool memang banyak..So CS5 nie memang bez...Tak rugi law korang try guna kan..
Adobe Photoshop CS5 nie adalah Adobe Photoshop White rabbit k..Mula mula korang open nanti..Korang akan dapat tengok pop up yang macam kat atas tu ..



Tengok...amacam??ok tak dalam Adobe Photoshop CS5 nie..Wah wah..dah macam review Adobe Photoshop CS5 lak..Ok jum masa untuk korang download Adobe Photoshop Cs5 nie lak..Korang klik je icon download bawah tu k..

DOWNLOAD SINI



Ok..Lepas korang download tu kan..Korang extract file tu..And korang open folder yang korang dah extract tu..Lepas tu korang cari Icon yang macam kat anak panah macam dalam gambar bawah nie..


Dan lepas tu double klik ..Dan Korang dah boleh guna dah..Tk perlu nak install ..Kan ke nie Adobe Photoshop CS5 Portable..ehhehe..


K lah korang,..

Selamat mendownload .

papai


Thank to :WanHazel

1 34:

ZeroFourEleven | DF | on April 23, 2012 at 7:43 AM said...

cantekk. sayang sethh :)

 

About

Site Info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tutors Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Converted To Community Galleria by Cool Tricks N Tips