Wednesday, April 18, 2012

Cewah Best : Gambar Budak Paling Cantek

Korang kenal dengan Little Lolly, budak perempuan yang dikatakan paling cantik di dunia or can say The Most Younger Miss World in the world atau Ratu Dunia Terkecil/Termuda Dunia


Biasanya budak budak akan mempunya wajah comel (baby face yang cute dengan mata besar, bibir yang munggil dan pipi tembam) but this little lolly has a very beautiful face like a little princes dalam movie epik Cinderella.

Kepopularan Little Lolly ini adalah secara tak sengaja. Budak ini berasal dari Sinchuan China. Satu hari, wajahnya diambil gambar oleh seorang pelawat, Mr Lui yang kemudiannya memasukkan gambar budak ini ke dalam internet. Dia mula famous apabila gambar budak ini dipaparkan disalah satu forum popular di China yang kemudiannya menarik perhatian jutaan penduduk di sana, dengan kuasa perlebaran internet dan komunikasi tanpa sepadan, this little beauty face kemudiannya dipaparkan di blog-blog.

Dan sekarang dia sangat famous dan menjadi rebutan pelbagai syarikat pengiklanan di China. Tulakan, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, Allah yang tentukan.
Sumber asal : Infoserius
 

About

Site Info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tutors Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Converted To Community Galleria by Cool Tricks N Tips