Tuesday, May 29, 2012

Promotion: Baju DotMy Team Untuk Dijual

Salam Sejahtera Semua

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538876_363235113740494_100001620256087_1006883_1984593138_n.jpg

Hari ni saya nak promot satu benda . Korang mengenali Dotmy Team ?

Dotmy team adalah Kumpulan Blackhat dan pencinta IT di malaysia . Ok . sementara tu . biar saya cerita sedikit sebanyak tentang Dotmy Team .

Dotmy team adalah pecahan Dari h3xor cr3w dan Gabungan dari cat Devilcode .

Sebenarnya saya juga sebahagian dari Dotmy Team .

Be The First
Be The Best
Be The Different :)

-Dont Mess With Us-
★ Fuck The Rest,We Roll With The Best ★
-Hacking Need Sacrifice-

Korang Boleh Jemput join group Dotmy Team Disini

Dotmy Team

Ini adalah design baju yang ingin Dijual ./

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/543720_233555143427493_1149259263_n.jpg

Klik Sini Untuk Paparan yang lebih jelas

Pada hadapan baju . korang boleh letak nama korang sendiri . ada satu jenis . berlengan pendek dan tidak berkolar . orang boleh pilih dan jika korang memilih lengang panjang duit pun kena panjang . ok . jom ke cara penbayaran baju ini . jika korang berminat ,

(img:470307652995519)**HARGA = RM43/unit

Bayar ke pada akaun bank ini :

CIMB -0138-0003322-201

MAYBANK- 101133307649

Nursyamimi Binti Abdul Shukor

Semua boleh start bank in ,
Sila email butiran kat dotmyofficial@yahoo.com

1- Nama (Nick name dekat T-shirt)

2- Alamat :

3- Number telefon bimbit :

4- Size Baju :

5- Link Facebook :

6- Resit Bank :

./

Sila hantar maklumat di atas terus kepada Email Ini :

dotmyofficial@yahoo.com


Pembayaran Perlu dibayar sebelum 02/06/2012 kerana Dotmy Team mencari pembeli pembeli yang Ingin membeli sebelum tarikh tamat pembayaran .

Detail pembeli akan Di update di dalam Blog ini dari masa ke semasa

Sila isi butiran di atas dengan Baik







Salam Sejahtera Semua

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538876_363235113740494_100001620256087_1006883_1984593138_n.jpg

Hari ni saya nak promot satu benda . Korang mengenali Dotmy Team ?

Dotmy team adalah Kumpulan Blackhat dan pencinta IT di malaysia . Ok . sementara tu . biar saya cerita sedikit sebanyak tentang Dotmy Team .

Dotmy team adalah pecahan Dari h3xor cr3w dan Gabungan dari cat Devilcode .

Sebenarnya saya juga sebahagian dari Dotmy Team .

Be The First
Be The Best
Be The Different :)

-Dont Mess With Us-
★ Fuck The Rest,We Roll With The Best ★
-Hacking Need Sacrifice-

Korang Boleh Jemput join group Dotmy Team Disini

Dotmy Team

Ini adalah design baju yang ingin Dijual ./

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s320x320/543720_233555143427493_1149259263_n.jpg

Klik Sini Untuk Paparan yang lebih jelas

Pada hadapan baju . korang boleh letak nama korang sendiri . ada satu jenis . berlengan pendek dan tidak berkolar . orang boleh pilih dan jika korang memilih lengang panjang duit pun kena panjang . ok . jom ke cara penbayaran baju ini . jika korang berminat ,

(img:470307652995519)**HARGA = RM43/unit

Bayar ke pada akaun bank ini :

CIMB -0138-0003322-201

MAYBANK- 101133307649

Nursyamimi Binti Abdul Shukor

Semua boleh start bank in ,
Sila email butiran kat dotmyofficial@yahoo.com

1- Nama (Nick name dekat T-shirt)

2- Alamat :

3- Number telefon bimbit :

4- Size Baju :

5- Link Facebook :

6- Resit Bank :

./

Sila hantar maklumat di atas terus kepada Email Ini :

dotmyofficial@yahoo.com


Pembayaran Perlu dibayar sebelum 02/06/2012 kerana Dotmy Team mencari pembeli pembeli yang Ingin membeli sebelum tarikh tamat pembayaran .

Detail pembeli akan Di update di dalam Blog ini dari masa ke semasa

Sila isi butiran di atas dengan Baik







Promotion : Harga Domain Rm10.00 untuk Dijual

Salah sejahtera

Lama sudah saya tak update blog dek kerana kesibukan study dekat tempat baru . jadi malam ni ada masa terluang dan nak membantu teman saya yang sorang ni , sebab beliau sedang menjual domain dengan nama :http://www.echoarts.com/wp-content/uploads/2012/01/domain-name-registration1.jpg

.com ./net ./org ./info ./biz.

Etc /

Ok. untuk maklumat korang harga domain di atas cuma Rm10.oo sahaja untuk satu tahun .
Harga masih Boleh di bincang .

Perbayaran untuk domain Di atas adalah secara Paypal .

Mengikut si penjual . ini promotion untuk membuka kedai . ikut apa yang dia cakap . sebab dia baru chat dengan saya tadi .

Kalau korang berminat Boleh hubungi Beliau di laman facebook :

Hidayat

Korang boleh PM beliau Ok sebab Beliau sentiasa online dan friendly .
Salah sejahtera

Lama sudah saya tak update blog dek kerana kesibukan study dekat tempat baru . jadi malam ni ada masa terluang dan nak membantu teman saya yang sorang ni , sebab beliau sedang menjual domain dengan nama :http://www.echoarts.com/wp-content/uploads/2012/01/domain-name-registration1.jpg

.com ./net ./org ./info ./biz.

Etc /

Ok. untuk maklumat korang harga domain di atas cuma Rm10.oo sahaja untuk satu tahun .
Harga masih Boleh di bincang .

Perbayaran untuk domain Di atas adalah secara Paypal .

Mengikut si penjual . ini promotion untuk membuka kedai . ikut apa yang dia cakap . sebab dia baru chat dengan saya tadi .

Kalau korang berminat Boleh hubungi Beliau di laman facebook :

Hidayat

Korang boleh PM beliau Ok sebab Beliau sentiasa online dan friendly .

Monday, May 21, 2012

Download : Adobe Photoshop CS6 Portable (free full)



Assalamualaikum..


Hai korang..Kali nie Wan nak kongsi Adobe Photoshop CS6 lak...Jadi sesapa nak boleh je download..Yang nie full tak de trial k.. Korang leh lah guna sepanjang hayat.Kalau korang nak..Korang download lah k..

Page 4shared.. Skang nie 4shared dah update..Kemungkinan korang kene sign in untuk download..Korang sign in guna acc muka buku korang je..Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih..Dan kalau korang tak leh download atau kalau korang alami file corrupt tu..Tu ada masalah dengan line korang..


Jom Download (klik link dibawah)

ADOBE PHOTOSHOP CS6 PORTABLE


Kalau korang tak taw camne nak download..Korang rujuk entri nie k..Cara sama je..

-Download Adobe Photoshop Lightroom v3.0 Portable (free full version) 

Lepas korang download tu korang akan dapat file format RAR. Jadi orang kene extract..Kalau korang tak taw camne nak extract atau tak boleh nak extract..Korang rujuk lah pak cik google atau mak cik youtube.Kat bawah nie Wan sediakan print skirn Adobe Photoshop CS6 yang Wan guna.Yang best nye CS6 ada sediakna medium untuk Photography.gambar dalam tu adalah gambar macro Wan ambik .








 

thank to Wan hazel


Assalamualaikum..


Hai korang..Kali nie Wan nak kongsi Adobe Photoshop CS6 lak...Jadi sesapa nak boleh je download..Yang nie full tak de trial k.. Korang leh lah guna sepanjang hayat.Kalau korang nak..Korang download lah k..

Page 4shared.. Skang nie 4shared dah update..Kemungkinan korang kene sign in untuk download..Korang sign in guna acc muka buku korang je..Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih..Dan kalau korang tak leh download atau kalau korang alami file corrupt tu..Tu ada masalah dengan line korang..


Jom Download (klik link dibawah)

ADOBE PHOTOSHOP CS6 PORTABLE


Kalau korang tak taw camne nak download..Korang rujuk entri nie k..Cara sama je..

-Download Adobe Photoshop Lightroom v3.0 Portable (free full version) 

Lepas korang download tu korang akan dapat file format RAR. Jadi orang kene extract..Kalau korang tak taw camne nak extract atau tak boleh nak extract..Korang rujuk lah pak cik google atau mak cik youtube.Kat bawah nie Wan sediakan print skirn Adobe Photoshop CS6 yang Wan guna.Yang best nye CS6 ada sediakna medium untuk Photography.gambar dalam tu adalah gambar macro Wan ambik .








 

thank to Wan hazel

Sunday, May 13, 2012

Hacking : Masukan Trojan Di Dlam Blogspot [Applet] Source code



Salam Sejahatera semua

Baru hari ni saya menulis source code yang baru untuk memasukan Trojan Di Dalam Blogspot .

Bagaimana script ini berfungsi ?

Ok  script ini berfungsi secara mudah sahaja

Cuma block akses kita untuk masuk kedalam blog itu secara terus

Contoh :

Disekat oleh anti virus .

tapi script ni belum di release lagi sebab takut ada yang salah gunakan script ni  . jadi saya cuma menunjukan sedikit sahaja code ni :

<applet archive="*****" Code="msf.x.Exploit.class">

Tu sahaja kode yang dapat ditunjukan . so tnggu masa nak release sebab banyak sangat orang yang buruk perangainya . takut takut . peace




Salam Sejahatera semua

Baru hari ni saya menulis source code yang baru untuk memasukan Trojan Di Dalam Blogspot .

Bagaimana script ini berfungsi ?

Ok  script ini berfungsi secara mudah sahaja

Cuma block akses kita untuk masuk kedalam blog itu secara terus

Contoh :

Disekat oleh anti virus .

tapi script ni belum di release lagi sebab takut ada yang salah gunakan script ni  . jadi saya cuma menunjukan sedikit sahaja code ni :

<applet archive="*****" Code="msf.x.Exploit.class">

Tu sahaja kode yang dapat ditunjukan . so tnggu masa nak release sebab banyak sangat orang yang buruk perangainya . takut takut . peace


Saturday, May 12, 2012

Yey..BoBoiBoy 2 musim kedua




 

Hai korang..Macam tak sabar lak Wan nak tengok BoboiBoy 2 nie..Ada karakter baru lak..Entah apa power karakter baru tu..Sapalah yang unlock karakter tu..Eceh dah macam main game lak..ehhehe..Semestinya power Boboiboy bertambah ohseeem..hehehe.Sebelum tu korang tengok dulu preview Boboiboy 2 nie.Tengok video bawah nie..
 

 
 
Cerita nie start 27 Mei, hari Ahad, pukul 7 malam hanya di TV3 taw..Cepat cepat lah tunggu depan TV nanti.. Apa yang penting Yaya yang bertudung tu tetap Comel..Owh Yaya..hahaha..Ada tak sesapa yang minat Boboiboy nie..Kalau ada kongsilah sikit pengalaman ke , pendapat ke.. atau kritikan .. Bahagian komen entri kat bawah nie terbuka kat korang..sila lah komen..ehehhe.


Wan yang dewasa nie pun minat Boboiboy.. Tak kisahlah orang nak kutuk ke apa ke. Yang penting Boboiboy boleh hilangkan tension Wan dan beri idea kat Wan.. Yang penting ini karya anak watan Malaysia...
  
Sumber : Wanhazel
 
 
 
 



 

Hai korang..Macam tak sabar lak Wan nak tengok BoboiBoy 2 nie..Ada karakter baru lak..Entah apa power karakter baru tu..Sapalah yang unlock karakter tu..Eceh dah macam main game lak..ehhehe..Semestinya power Boboiboy bertambah ohseeem..hehehe.Sebelum tu korang tengok dulu preview Boboiboy 2 nie.Tengok video bawah nie..
 

 
 
Cerita nie start 27 Mei, hari Ahad, pukul 7 malam hanya di TV3 taw..Cepat cepat lah tunggu depan TV nanti.. Apa yang penting Yaya yang bertudung tu tetap Comel..Owh Yaya..hahaha..Ada tak sesapa yang minat Boboiboy nie..Kalau ada kongsilah sikit pengalaman ke , pendapat ke.. atau kritikan .. Bahagian komen entri kat bawah nie terbuka kat korang..sila lah komen..ehehhe.


Wan yang dewasa nie pun minat Boboiboy.. Tak kisahlah orang nak kutuk ke apa ke. Yang penting Boboiboy boleh hilangkan tension Wan dan beri idea kat Wan.. Yang penting ini karya anak watan Malaysia...
  
Sumber : Wanhazel
 
 
 
 

Thursday, May 10, 2012

Elakkan Akaun Facebook Dari Kena Hack [Update]

Hari ni saya nak kongsi dengan korang cara nak protect facebook korang dari kena hacked . sebenarnya banyak cara hackers untuk hack akaun facebook korang . selalunya :http://cdn.thenextweb.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2010/05/phishing1.jpg


Salam sejahtera


1.Phising

2.Keyloggers

3.Guest Password

4.Brute Force

5.Sniffing

6.Man In MIddle

7.Md5 with password

8.Forget password (Reverse)

kalau korang nak fahami semua perkara dekat atas . korang klik pada Link di bawah :

Klik Sini



Hari ni saya nak kongsi dengan korang cara nak protect facebook korang dari kena hacked . sebenarnya banyak cara hackers untuk hack akaun facebook korang . selalunya :http://cdn.thenextweb.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2010/05/phishing1.jpg


Salam sejahtera


1.Phising

2.Keyloggers

3.Guest Password

4.Brute Force

5.Sniffing

6.Man In MIddle

7.Md5 with password

8.Forget password (Reverse)

kalau korang nak fahami semua perkara dekat atas . korang klik pada Link di bawah :

Klik Sini



Download : Angry Bird Space Full crack ./ MediaFire


Download game angry bird space full cracked ./ patch 

Game name : Angry Birds Space 1.1.0

support : Win7 ./ viste ./ xd 

Size : 29.23 Mb



 


 Download sini


Download Patch Dekat Sini




Download game angry bird space full cracked ./ patch 

Game name : Angry Birds Space 1.1.0

support : Win7 ./ viste ./ xd 

Size : 29.23 Mb



 


 Download sini


Download Patch Dekat Sini



Tam Spider : Tapi Bagaimana Video Clip ./ Lirik

Klik player untuk mainkan


http://www.era.fm/devamp/files/02/0279dee8-cd0e-4de1-b5b8-d353a0ba87dd.jpg



Lirik :

Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu

Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa

Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini



:D


Klik player untuk mainkan


http://www.era.fm/devamp/files/02/0279dee8-cd0e-4de1-b5b8-d353a0ba87dd.jpg



Lirik :

Kau buat ku teruja
Kau buat ku tertawa
Terbit rasa tersembnyi beku
Hingga rasa cemburu seperti
Pasangan kekasih yang hangat bercinta

Dan tak sanggup berpisah
Walau hanya sekejap
Aku sangat merindui kau
Senang sekali kau ada

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Dia bukan tak cantik
Dia bukan tak baik
Hanya kekosongan yang ada
Di sudut hatiku tak bisa diusik
Hingga cinta jadi kematu

Tiada yang nak gaduh
Tiada yang nak tentang
Hingga rasa menjadi kering kontang

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini

Tapi bagaimana ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa

Bagaimana harus ku kata padanya
Dia yang ada seperti tiada
Dengan dia cinta jadi sebuah ritual
Haruskah aku kejam demi rasa
Tolong lepaskanku dari sengsara ini



:D


Wednesday, May 9, 2012

Hacking : Adobe photoshop serial key

Salam sejahtera

Hari ni saya nak kongsi seriel key untuk adobe photoshop seriel key



.enjoy .


Adobe CS5 Serials :



Master Suite :

1325-1118-5864-4422-1094-1166

1325-1558-5864-4422-1094-1126

1325-1085-0645-5332-7061-9771

1325-1958-5864-4422-1094-1178



photoshop :

1330-1927-7762-6383-0202-0414



Fireworks : 1193-1927-7762-6383-0202-0437



Dreamweaver :1192-1927-7762-6383-0202-0474



Encore :1132-1127-8739-4724-1356-4304



Soundbooth :1332-1281-2401-7141-7851-9214



Onlocation : 1132-1434-9226-7415-1756-2046



Contribute : 1188-1001-8428-4361-2308-0839



Adobe Flash Catalyst :1395-4001-8359-3301-6882-0521



Illustrator :1034-1006-5290-0019-3090-0219



In Design : 1037-1000-0448-3419-1984-9230



Flash : 1302-1009-3696-1065-6850-7951



Adobe Creative Suite 5 Design Premium:

1407-1774-6464-0961-5577-3797

1325-1245-8536-3731-5649-0659

1325-1113-0107-7817-6293-2712

1325-1355-9394-6283-9724-7600

1325-1059-7531-1609-0601-5636

1325-1337-3209-8161-8985-5221



Adobe Premiere Pro CS5:

1325-1690-0603-1760-5083-6195

1325-1639-7577-9907-5036-7451





Adobe Lightroom 3:1160-4180-1304-4433-8182-0131

1160-4089-8059-2477-5747-3653

1160-4524-3826-2813-1878-0373

1160-4061-6875-7714-1191-2089

1160-4998-8932-9947-2948-1705

1160-4796-6424-4832-1184-5113

1160-4674-7526-7461-7646-0743

1160-4526-3596-3501-4568-7963





Adobe Photoshop CS5:

1330-1331-8999-1502-9478-2917

1330-1142-0465-8003-9094-2819

1330-1316-4643-3923-8060-7538

1330-1671-4856-0278-6039-5990

1330-1647-2807-2131-5612-3113

1330-1069-7042-6518-2723-8340

1330-1273-0567-2526-5898-4518

1330-1700-2259-7564-5904-8654

1330-1456-7129-3124-9883-0945

1330-1978-0944-5190-8622-2482

1330-1729-4134-3278-5127-0701

1330-1195-9669-1964-1664-8624

1330-1053-1062-3663-3360-7919

1330-1721-2162-5454-2056-2287

1330-1266-3612-0814-0203-2212

1330-1398-3612-0601-3319-3385

1330-1559-1431-3534-8376-1995

1330-1121-1371-0736-8351-4437

1330-1168-5387-1370-1930-2853

1330-1710-0698-7698-7854-4790

1330-1554-8539-3561-0436-4419

1330-1114-2026-2783-5050-1059

1330-1415-4881-9987-0255-2828

1330-1024-9870-9107-3211-6777

1330-1005-5851-8724-6749-9129

1330-1302-5050-2968-0368-6016

Terima kasih kepada : HesZrave sebab bagi share xD
Salam sejahtera

Hari ni saya nak kongsi seriel key untuk adobe photoshop seriel key



.enjoy .


Adobe CS5 Serials :



Master Suite :

1325-1118-5864-4422-1094-1166

1325-1558-5864-4422-1094-1126

1325-1085-0645-5332-7061-9771

1325-1958-5864-4422-1094-1178



photoshop :

1330-1927-7762-6383-0202-0414



Fireworks : 1193-1927-7762-6383-0202-0437



Dreamweaver :1192-1927-7762-6383-0202-0474



Encore :1132-1127-8739-4724-1356-4304



Soundbooth :1332-1281-2401-7141-7851-9214



Onlocation : 1132-1434-9226-7415-1756-2046



Contribute : 1188-1001-8428-4361-2308-0839



Adobe Flash Catalyst :1395-4001-8359-3301-6882-0521



Illustrator :1034-1006-5290-0019-3090-0219



In Design : 1037-1000-0448-3419-1984-9230



Flash : 1302-1009-3696-1065-6850-7951



Adobe Creative Suite 5 Design Premium:

1407-1774-6464-0961-5577-3797

1325-1245-8536-3731-5649-0659

1325-1113-0107-7817-6293-2712

1325-1355-9394-6283-9724-7600

1325-1059-7531-1609-0601-5636

1325-1337-3209-8161-8985-5221



Adobe Premiere Pro CS5:

1325-1690-0603-1760-5083-6195

1325-1639-7577-9907-5036-7451





Adobe Lightroom 3:1160-4180-1304-4433-8182-0131

1160-4089-8059-2477-5747-3653

1160-4524-3826-2813-1878-0373

1160-4061-6875-7714-1191-2089

1160-4998-8932-9947-2948-1705

1160-4796-6424-4832-1184-5113

1160-4674-7526-7461-7646-0743

1160-4526-3596-3501-4568-7963





Adobe Photoshop CS5:

1330-1331-8999-1502-9478-2917

1330-1142-0465-8003-9094-2819

1330-1316-4643-3923-8060-7538

1330-1671-4856-0278-6039-5990

1330-1647-2807-2131-5612-3113

1330-1069-7042-6518-2723-8340

1330-1273-0567-2526-5898-4518

1330-1700-2259-7564-5904-8654

1330-1456-7129-3124-9883-0945

1330-1978-0944-5190-8622-2482

1330-1729-4134-3278-5127-0701

1330-1195-9669-1964-1664-8624

1330-1053-1062-3663-3360-7919

1330-1721-2162-5454-2056-2287

1330-1266-3612-0814-0203-2212

1330-1398-3612-0601-3319-3385

1330-1559-1431-3534-8376-1995

1330-1121-1371-0736-8351-4437

1330-1168-5387-1370-1930-2853

1330-1710-0698-7698-7854-4790

1330-1554-8539-3561-0436-4419

1330-1114-2026-2783-5050-1059

1330-1415-4881-9987-0255-2828

1330-1024-9870-9107-3211-6777

1330-1005-5851-8724-6749-9129

1330-1302-5050-2968-0368-6016

Terima kasih kepada : HesZrave sebab bagi share xD

Tuesday, May 8, 2012

Astrid Tentang Rasa video ./ Lirik

Salam Sejahtera

Hari ni seth nak kongsi lagu yang seth minat sangat . lagu dari vanilla cokelat . kalau korang nak dengar boleh klik pada link video di bawah .

http://lh6.ggpht.com/-3YruX4-tHbc/T6elSaed0tI/AAAAAAAABiU/uPVWwd1BwkA/astrid_tentang%252520rasa%252520lirik%252520_thumb%25255B2%25255D.jpg?imgmax=800

Astrid - Tentang Rasa



Lirik :


Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Salam Sejahtera

Hari ni seth nak kongsi lagu yang seth minat sangat . lagu dari vanilla cokelat . kalau korang nak dengar boleh klik pada link video di bawah .

http://lh6.ggpht.com/-3YruX4-tHbc/T6elSaed0tI/AAAAAAAABiU/uPVWwd1BwkA/astrid_tentang%252520rasa%252520lirik%252520_thumb%25255B2%25255D.jpg?imgmax=800

Astrid - Tentang Rasa



Lirik :


Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Dota Hotkey Full (TFT) Download / MediaFire ./ Uploadur

Salam sejahtera

Hari ni saya nak kongsi satu software untuk bermain games dota . untuk senang tekan recipe yang korang dah beli . bagi bukan active recipt macam bagger dan lain lain . so ini hotkey untuk mudahkan korang main

http://2.bp.blogspot.com/_UBWJAnF7fQA/TSPoBIMWIcI/AAAAAAAAAIU/qmaSi9ZPjoU/s1600/dota+hotkey.png
Tutorial ada diselitkan di dalam file tu sekali

Salam sejahtera

Hari ni saya nak kongsi satu software untuk bermain games dota . untuk senang tekan recipe yang korang dah beli . bagi bukan active recipt macam bagger dan lain lain . so ini hotkey untuk mudahkan korang main

http://2.bp.blogspot.com/_UBWJAnF7fQA/TSPoBIMWIcI/AAAAAAAAAIU/qmaSi9ZPjoU/s1600/dota+hotkey.png
Tutorial ada diselitkan di dalam file tu sekali

DotA 6.74c AI 1.3b Download Released - v6.74c AI Plus Bug Fix

Salam Sejahtera

Harini saya nak kongsi satu maps dota AI . untuk AI sahaja . baru ./ latest .

Bug fix dan Full download


Salam Sejahtera

Harini saya nak kongsi satu maps dota AI . untuk AI sahaja . baru ./ latest .

Bug fix dan Full download


Hacking : Simple Dork

Salam sejahtera

Hari ni saya nak kongsi satu dork yang saya buat sendiri . Boleh try



site:.my intext:Upload Your Resume Here

lepas tu cari tempat file diupload ./
cntoh http:[localhost]upload/shell.jpg.php

uploader support (depend dgn jenis uploader yg korang jumpa) = .txt ./ jpg ./ gif ./ docx ./ pdf guna temper data tukar format file ke .php ./ asp =))
Salam sejahtera

Hari ni saya nak kongsi satu dork yang saya buat sendiri . Boleh try



site:.my intext:Upload Your Resume Here

lepas tu cari tempat file diupload ./
cntoh http:[localhost]upload/shell.jpg.php

uploader support (depend dgn jenis uploader yg korang jumpa) = .txt ./ jpg ./ gif ./ docx ./ pdf guna temper data tukar format file ke .php ./ asp =))

Movie : The Avengers(2012) CAM ./ TS Print Full Movie MediaFire Link



Title: The Avengers
Year: 2012
Genre: Action | Adventure | Sci-Fi
Rating: 8.9/10 from 9,763 users
Runtime: 142 min
Star: Robert Downey Jr., Chris Evans and Scarlett Johansson


Storyline
Nick Fury is director of S.H.I.E.L.D, an international peace keeping agency. The agency is a who's who of Marvel Super Heroes, with Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye and Black Widow. When global security is threatened by Loki and his cohorts, Nick Fury and his team will need all their powers to save the world from disaster.

Screenshot



Download Here :
Part- 1 (Download)


Part- 2 (Download)


Part- 3 (Download)


Part- 4 (Download)


Title: The Avengers
Year: 2012
Genre: Action | Adventure | Sci-Fi
Rating: 8.9/10 from 9,763 users
Runtime: 142 min
Star: Robert Downey Jr., Chris Evans and Scarlett Johansson


Storyline
Nick Fury is director of S.H.I.E.L.D, an international peace keeping agency. The agency is a who's who of Marvel Super Heroes, with Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye and Black Widow. When global security is threatened by Loki and his cohorts, Nick Fury and his team will need all their powers to save the world from disaster.

Screenshot



Download Here :
Part- 1 (Download)


Part- 2 (Download)


Part- 3 (Download)


Part- 4 (Download)

Monday, May 7, 2012

Tutorial : Masukan Lagu dalam Blog

Salam sejahtera semua

Hari ni saya nak post cara nak masukan lagu dalam blog ./ website . wordpress ./ etc ./
Hidden player .

<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="200" height="20"> <param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" /> <param name="bgcolor" value="#000000" /> <param name="FlashVars" value="mp3=Link lagu&autoplay=1" /> object>center><br><br>body>

Masukan di bawah

Link lagu sila tukar ke link lagu korang k . peace
Salam sejahtera semua

Hari ni saya nak post cara nak masukan lagu dalam blog ./ website . wordpress ./ etc ./
Hidden player .

<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="200" height="20"> <param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" /> <param name="bgcolor" value="#000000" /> <param name="FlashVars" value="mp3=Link lagu&autoplay=1" /> object>center><br><br>body>

Masukan di bawah

Link lagu sila tukar ke link lagu korang k . peace

Hacking : Disable Ctrl-U ./ Ctrl-A ./ Ctrl-C

salam sejahtera semua .

Hari ni seth nak kongsi cara disable Trl dalam website ./ blog ./ forum dan deface ./

Bagaimana ? ambik kode ni

<body oncontextmenu='return false;' onkeydown='return false;' onmousedown='return false;'>


macam mana korang nak guna ?

Korang cari Code ni (Ctrl+F) :

<body>

dan Gantikan dengan kode di atas dan Itu sahaja .

Untuk blog :

1. Seperti biasa Log In dulu dekat blog korag
2. Pilih template / Edit HTML dan ikut step di atas .


Itu sahaja . peace
salam sejahtera semua .

Hari ni seth nak kongsi cara disable Trl dalam website ./ blog ./ forum dan deface ./

Bagaimana ? ambik kode ni

<body oncontextmenu='return false;' onkeydown='return false;' onmousedown='return false;'>


macam mana korang nak guna ?

Korang cari Code ni (Ctrl+F) :

<body>

dan Gantikan dengan kode di atas dan Itu sahaja .

Untuk blog :

1. Seperti biasa Log In dulu dekat blog korag
2. Pilih template / Edit HTML dan ikut step di atas .


Itu sahaja . peace

Friday, May 4, 2012

Hacking : Jalankan Perl Script [Video]

Salam sejahtera

Hari ni saya nak ajar korang cara jalankan perl script . apa itu perl script dan cara untuk install?
http://static.thegeekstuff.com/wp-content/uploads/2008/12/perl-support4.gif


Rujuk sini

Video ni akan ajar korang cara jalankan perl script

Korang kena ada file macam .pl

adminfinder.pl . saya akan mengunakan local disk c:

start > Run > Cmd [enter]

Start > Cmd > [enter]

Rujuk video untuk tutorial seterusnya ok

Salam sejahtera

Hari ni saya nak ajar korang cara jalankan perl script . apa itu perl script dan cara untuk install?
http://static.thegeekstuff.com/wp-content/uploads/2008/12/perl-support4.gif


Rujuk sini

Video ni akan ajar korang cara jalankan perl script

Korang kena ada file macam .pl

adminfinder.pl . saya akan mengunakan local disk c:

start > Run > Cmd [enter]

Start > Cmd > [enter]

Rujuk video untuk tutorial seterusnya ok

Thursday, May 3, 2012

Isu :Kisah Sebuah Cincin

Salam sejahtera semua . hari ni seth nak kongsi satu cerita tentang sebuah cincin


Girlfriend : Awak .. saya nak cincin hubungan kita.
Boyfriend : Untuk apa ? Malas la .. awak .. petang ni kita jumpa tempat biasa ok.
Girlfriend : Hurm .. yelah.



Boyfriend : Awak .. cuba tutup mata awak .. saya nak bagi hadiah.
Girlfrend : Hadiah? .. ok.
Boyfriend : Ok .. cuba tengok ni .. saya belikan patung beruang untuk awak.
Girlfriend : Awak ! Saya tak nak patung beruang .. saya nak cincin hubungan kita ! [ sambil membaling patung beruang itu di jalan raya ]




Lelaki itu pun terus berlari dan mendapatkan patung itu balik dan berada dalam gengamannya .. tiba-tiba sebuah bas meluru ke arah lelaki tersebut dan badannya digilis sehingga lelaki tersebut tidak berdaya untuk bergerak .. lalu perempuan tersebut menjerit .. dalam keadaan yang bergegas .. perempuan mengambil patung di tangan lelaki tersebut dan tiba-tiba patung itu berkata ..


‘ you .. see in my pocket.. ‘


dan terlihat olehnya satu cincin yang sangat cantik .. dan patung itu terus berkata .. will you marry me ?? ..
di saat itu .. mengalirnya air mata perempuan tersebut ..
tetapi sudah terlambat untuk menyesal ..

kerana lelaki tersebut sudah pun pergi untuk selama-lamanya :(

Cerita ni 100% seth buat sendiri . tapi ada sesetengah pihak mengaku yang mereka si pengolah cerita ini.

Anyway . Ini adalah kisah sebuah cincin


Salam sejahtera semua . hari ni seth nak kongsi satu cerita tentang sebuah cincin


Girlfriend : Awak .. saya nak cincin hubungan kita.
Boyfriend : Untuk apa ? Malas la .. awak .. petang ni kita jumpa tempat biasa ok.
Girlfriend : Hurm .. yelah.



Boyfriend : Awak .. cuba tutup mata awak .. saya nak bagi hadiah.
Girlfrend : Hadiah? .. ok.
Boyfriend : Ok .. cuba tengok ni .. saya belikan patung beruang untuk awak.
Girlfriend : Awak ! Saya tak nak patung beruang .. saya nak cincin hubungan kita ! [ sambil membaling patung beruang itu di jalan raya ]




Lelaki itu pun terus berlari dan mendapatkan patung itu balik dan berada dalam gengamannya .. tiba-tiba sebuah bas meluru ke arah lelaki tersebut dan badannya digilis sehingga lelaki tersebut tidak berdaya untuk bergerak .. lalu perempuan tersebut menjerit .. dalam keadaan yang bergegas .. perempuan mengambil patung di tangan lelaki tersebut dan tiba-tiba patung itu berkata ..


‘ you .. see in my pocket.. ‘


dan terlihat olehnya satu cincin yang sangat cantik .. dan patung itu terus berkata .. will you marry me ?? ..
di saat itu .. mengalirnya air mata perempuan tersebut ..
tetapi sudah terlambat untuk menyesal ..

kerana lelaki tersebut sudah pun pergi untuk selama-lamanya :(

Cerita ni 100% seth buat sendiri . tapi ada sesetengah pihak mengaku yang mereka si pengolah cerita ini.

Anyway . Ini adalah kisah sebuah cincin


Hacking : Trojan Kenyalang Download

Salam sejahtera semua

hari ni saya nak kongsi satu virus yang seth buat sendiri .

Bernama Trojan.exe

Apakah fungi Trojan kenyalang.exe ini ? korang klik sini

Korang boleh buat untuk pembelajarang sahaja . Nanti seth yang tanggung dosa .

http://1.bp.blogspot.com/_meIJhXnAUGM/TKehoAi74wI/AAAAAAAADt0/jTn56pjGvKQ/s1600/trojanpatch1.jpg

Download Sini
Salam sejahtera semua

hari ni saya nak kongsi satu virus yang seth buat sendiri .

Bernama Trojan.exe

Apakah fungi Trojan kenyalang.exe ini ? korang klik sini

Korang boleh buat untuk pembelajarang sahaja . Nanti seth yang tanggung dosa .

http://1.bp.blogspot.com/_meIJhXnAUGM/TKehoAi74wI/AAAAAAAADt0/jTn56pjGvKQ/s1600/trojanpatch1.jpg

Download Sini

Hacking : Phising Page Collection




salam sejahera semua

Hari ni seth kongsi dengan korang page phising yang seth baru buat . akibat terlalu boring . antara page phising yang seth buat adalah



1:Blogspot



2:RHB Bank



3:My Bank


4:Gmail



5:Yahoo



ada satu yang korang kena tahu . setiap perkataan yang ada dalam folder tu nanti korang kena tukar jadi .php

Contoh yang perlu korang bagi tukar adalah file dia sendiri

Hello.txt tukar ke Hello.php
Blog.txt tukar ke blog.php dan seterusnya . buat begini kepada semua file kecuali yang sudah seth tukarkan dan password.txt

Upload kesemua file tu dalam hosting dan bagi dengan kawan korang . itu sahaja

Jangan tukar mana mana nama file !

Download Sini

P/s: //Made by Seth Erry// //Http://h4ckingtutors.blogspot.com//

Sila dibuang



salam sejahera semua

Hari ni seth kongsi dengan korang page phising yang seth baru buat . akibat terlalu boring . antara page phising yang seth buat adalah



1:Blogspot



2:RHB Bank



3:My Bank


4:Gmail



5:Yahoo



ada satu yang korang kena tahu . setiap perkataan yang ada dalam folder tu nanti korang kena tukar jadi .php

Contoh yang perlu korang bagi tukar adalah file dia sendiri

Hello.txt tukar ke Hello.php
Blog.txt tukar ke blog.php dan seterusnya . buat begini kepada semua file kecuali yang sudah seth tukarkan dan password.txt

Upload kesemua file tu dalam hosting dan bagi dengan kawan korang . itu sahaja

Jangan tukar mana mana nama file !

Download Sini

P/s: //Made by Seth Erry// //Http://h4ckingtutors.blogspot.com//

Sila dibuang

Tuesday, May 1, 2012

Hacking : IDM Optimizer [Download]

Salam sejahtera semua

Hari ni saya nak kongsi satu file untuk Internet download manager Optimizer





Cara Menggunakan IDM Optimizer:


1. Pastikan korang tutup (exit) IDM terlebih dahulu. dekat ikon tray pun korang kena close

2. Klik pada Maximize Now!

3. Restart IDM korang (buka balik IDM)

4. Selesai!

Download Sini

P/s : No keyloger . Keylogger only for lammer./Noob to me

Peace :D



Salam sejahtera semua

Hari ni saya nak kongsi satu file untuk Internet download manager Optimizer





Cara Menggunakan IDM Optimizer:


1. Pastikan korang tutup (exit) IDM terlebih dahulu. dekat ikon tray pun korang kena close

2. Klik pada Maximize Now!

3. Restart IDM korang (buka balik IDM)

4. Selesai!

Download Sini

P/s : No keyloger . Keylogger only for lammer./Noob to me

Peace :D



Hacking : Cara Remove Write Protect Di Pendrive [Update]

Salam Sejahtera Semua


http://3.bp.blogspot.com/_q3zKmpUNm8Y/TUT6s9uNkHI/AAAAAAAADAM/FhGQ9c5CJpo/s400/usb-pen-drive11.jpg

Hari ni saya nak ajar korang cara remove write protect dekat pendrive korang .

bagaimana ? mudah je cara nya . korang ikut je tutorial ni k

Korang buka "Regedit"

Start > Cmd > Regedit

Start > Run > Regedit

Sebelum tu korang cucuk pendrive dulu k

Lepas tu korang terus menyusur ke sini


HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies

Atau :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\session manager/Allowprotected





Lepas tu korang cari :

key nama "WriteProtect" atau "AllowProtected" dan set pada 0.

save .

Itu sahaja Done
Salam Sejahtera Semua


http://3.bp.blogspot.com/_q3zKmpUNm8Y/TUT6s9uNkHI/AAAAAAAADAM/FhGQ9c5CJpo/s400/usb-pen-drive11.jpg

Hari ni saya nak ajar korang cara remove write protect dekat pendrive korang .

bagaimana ? mudah je cara nya . korang ikut je tutorial ni k

Korang buka "Regedit"

Start > Cmd > Regedit

Start > Run > Regedit

Sebelum tu korang cucuk pendrive dulu k

Lepas tu korang terus menyusur ke sini


HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies

Atau :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\session manager/Allowprotected





Lepas tu korang cari :

key nama "WriteProtect" atau "AllowProtected" dan set pada 0.

save .

Itu sahaja Done

Hacking : Cara Setting IDM untuk Full Speed

Salam Sejahtera

         Hari NI Seth Nak ajar korang Setting IDM untuk Full speed pada download korang .

kadang kadang kalau korang dah low speed tu . memang tak dapat la kot nak setting .

So harini seth nak ajar korag cara setting IDM untuk sedut 95% internet connection . munkin lepas ni bila korang tengah download memang tak dapat online .

Bagaimana ?

Ok . Korang kena buka IDM korang dan klik "options pada Menu Ikon"

 Dan akan Keluar macam gambar dekat atas tu .

Korang nampak tak "connection Type/Speed"?

Korang tukarkan ke "LAN 10Mbs" dan pada Bps korang masukan "10000000000"

P/s(kalau automatik biarkan)

Step kedua .

Korang nampak "Default max. conn . number" Korang tukar kepada "16"

Step Ketiga .

Korang Tekan Run dan Taip "Regedit"

Start > Run > Regedit

Start > Cmd > Regedit

Lepas tu korang masuk ke :

HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE > DOWNLOAD MANAGER >

Klik pada Download manager tu
Maka akan keluar satu list yang banyak

lepas tu korang akan nampak ConnectionSpeed .

Klik pada connectionSpeed tersebut dan tukar kepada Decimal Dan masukan Value data sebanyak 999999999 (9x)
(fffffffff)

Close dah siap . cuba korang download . Dan tengok connection .

Itu sahaja . peace 










Salam Sejahtera

         Hari NI Seth Nak ajar korang Setting IDM untuk Full speed pada download korang .

kadang kadang kalau korang dah low speed tu . memang tak dapat la kot nak setting .

So harini seth nak ajar korag cara setting IDM untuk sedut 95% internet connection . munkin lepas ni bila korang tengah download memang tak dapat online .

Bagaimana ?

Ok . Korang kena buka IDM korang dan klik "options pada Menu Ikon"

 Dan akan Keluar macam gambar dekat atas tu .

Korang nampak tak "connection Type/Speed"?

Korang tukarkan ke "LAN 10Mbs" dan pada Bps korang masukan "10000000000"

P/s(kalau automatik biarkan)

Step kedua .

Korang nampak "Default max. conn . number" Korang tukar kepada "16"

Step Ketiga .

Korang Tekan Run dan Taip "Regedit"

Start > Run > Regedit

Start > Cmd > Regedit

Lepas tu korang masuk ke :

HKEY_CURRENT_USER > SOFTWARE > DOWNLOAD MANAGER >

Klik pada Download manager tu
Maka akan keluar satu list yang banyak

lepas tu korang akan nampak ConnectionSpeed .

Klik pada connectionSpeed tersebut dan tukar kepada Decimal Dan masukan Value data sebanyak 999999999 (9x)
(fffffffff)

Close dah siap . cuba korang download . Dan tengok connection .

Itu sahaja . peace 










 

About

Site Info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tutors Copyright © 2009 Community is Designed by Bie Converted To Community Galleria by Cool Tricks N Tips